National

Suspectul in cazul uciderii baschetbalistului Chauncey Hardy, retinut pentru 29 de zile

Publicat: 10 oct. 2011
1
Principalul suspect in cazul uciderii baschetbalistului Chauncey Hardy a fost arestat pentru 29 de zile, potrivit Antena 3.
Medicii legisti au stabilit ca sportivul a murit in urma impactului cu solul, dupa ce a fost lovit cvu pumnul de Adrian Tanasoaia.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus, la data de 10 octombrie, retinerea si totodata au pus in miscare actiunea penala fata de inculpatul Ionut Adrian Tanasoaia, in varsta de 25 de ani, sub acuzatiile de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. 
Duminica, in jurul orei 3.30 in timp ce se afla intr-un club din orasul Giurgiu, Tanasoia, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu pumnul in barbie pe Hardy Chauncey, care in cadere s-a izbit cu capul de pardoseala, suferind leziuni traumatice craniene grave ce au condus la decesul acestuia. 
Chauncey Hardy, in varsta de 23 de ani, a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit in zona capului. Sportivul a suferit doua atacuri de cord si a murit la o jumatate de ora dupa ce a iesit din operatie. Politistii au audiat 20 persoane in acest caz. Adauga un comentariu