National

Suspect RETINUT in cazul disparitiei omului de afaceri Abel Apostol

Publicat: 09 mai 2013
1
Procurorii au retinut un suspect in cazul disparitiei omului de afaceri aradean Abel Apostol, fiind vorba despre sotul partenerei de afaceri a acestuia. Surse din randul anchetatorilor au spus ca exista indicii ca intre cei doi barbati ar fi avut loc un conflict, iar Abel Apostol ar fi fost ucis.
Ancheta in cazul disparitiei omului de afaceri Abel Apostol a fost preluata de catre procurorii Parchetului Tribunalului Arad, desi initial cazul era in competenta procurorilor Parchetului Judecatoriei Arad, intre timp anchetatorii obtinand probe care ii conduc catre ipoteza unei crime, potrivit Mediafax, citat de rtv.net.
In noaptea de miercuri spre joi, au fost audiate de catre procurori mai multe persoane, intre care Alina Buleu, partenera de afaceri a lui Abel Apostol, precum si sotul acesteia, Adrian Buleu. Acesta din urma a fost retinut pentru 24 de ore, fiind suspect in acest caz.
Surse din randul anchetatorilor au declarat ca in cursul cercetarilor au fost descoperite pete de sange in restaurantul detinut de Apel Apostol si de partenera sa de afaceri. Procurorii au ridicat si bucati de gresie pentru teste de laborator, dupa ce angajati ai restaurantului au afirmat ca ar fi fost pusi de catre sefi sa spele pe jos, in seara disparitiei lui Abel Apostol. Anchetatorii mai spun ca exista mai multe indicii si marturii privind un conflict izbucnit, in seara disparitiei, intre Abel Apostol si Adrian Buleu.
Cautarea omului de afaceri a fost extinsa intr-o padure din localitatea aradeana Vladimirescu, aflata la cativa kilometri de municipiul Arad, existand suspiciunea ca acolo ar fi putut fi ascuns cadavrul barbatului. In padure exista si un lac, cautarile urmand sa aiba loc si in apa. In padure, anchetatorii au descoperit un autoturism incendiat, insa deocamdata nu se stie daca are legatura cu acest caz, acest aspect fiind in curs de cercetare.
Omul de afaceri din Arad Abel Apostol, dat disparut de catre familie, este cautat de vineri, 3 mai, fiul barbatului sustinand ca tatal sau fusese amenintat cu moartea de catre asociatul sau in afaceri. Familia mentiona ca omul de afaceri, in varsta de 55 de ani, a fost vazut ultima data in seara de 1 mai, in incinta bazei sportive pe care o detine.Adauga un comentariu