National

Surse: Victor Ponta nu merge vineri la ceremonia de la Cotroceni

Publicat: 16 iul. 2015
1
Premierul Victor Ponta nu va participa, vineri, la ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre noul ministru al Transporturilor, Iulian-Ghiocel Matache, sustin surse politice.
Victor Ponta nu va merge vineri la ceremonia de la Cotroceni, cand noul ministru al Transporturilor va depune juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Citeste si  Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: Important este sa incepem cat mai repede!

Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa il reprezinte la eveniment.
Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de numire a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor. Acesta a ocupat pana acum functia de secretar de stat in acelasi minister.
Potrivit procedurii, urmeaza ca Iulian Matache sa depuna juramantul de investire in functie, in cadrul unei ceremonii oficiale, la Palatul Cotroceni, pentru ca acesta sa poata prelua efectiv portofoliul ramas vacant dupa demisia lui Ioan Rus.

Citeste si  PNL mai are un pic si se ia la bataie pe noul Cod fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, pe Twitter, ca Iulian Matache, actual secretar de stat la MT, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, in baza deciziei BPN al PSD.
Anuntul a fost facut dupa ce, tot miercuri, presedintele Klaus Iohannis a respins prima propunere a premierului Victor Ponta, senatorul Mihai Fifor, pentru ca acesta nu ar avea „expertiza si experienta” necesare.Comentarii
Adauga un comentariu