National

SURSE SRI arunca BOMBA! „Elena Udrea nu mai scapa. Numele ei o sa apara si in alte dosare”

Publicat: 03 feb. 2015
1

Elena Udrea nu mai are scapare, conform unor surse din cadrul Serviciului Roman de Informatii. Elena Udrea va fi arestata, iar numele ei va apare si in alte dosare penale, spun sursele din SRI.

In aceste zile, in interiorul SRI se efectueaza un raport pentru a stabili daca acuzatiile fara precedent ale Elenei Udrea sunt sau nu adevarate.

Un insider din SRI ne-a oferit detalii despre Florian Coldea si acuzatiile Elenei Udrea si despre ce se discuta in interiorul Serviciului.

Citeste si STENOGRAME. Cum erau NEGOCIATE spagile si cum TRAGEA SFORILE Elena Udrea in favoarea

”Ea nu are dovezi. Daca Florian Coldea a spus asa ceva, sigur a fost sub forma de gluma. El nu este genul de om care sa faca astfel de afirmatii sau sa faca asa ceva.”, ne-a spus sursa noastra, scrie stiripesurse.ro.

Pentru Elena Udrea pare sa urmeze apocalipsa. Udrea va fi arestata si va fi acuzata si in alte dosare aflate in lucru. Lucru confirmat si din interiorul SRI.

”Elena Udrea este incoltita din toate partile. Va fi arestata 100%. Numele ei o sa apara si in alte dosare. Mai are bube, astea nu sunt toate.”, ne-a dezvaluit INSIDER-ul SRI.

Citeste si Udrea, ATACATA de la o fosta colega: Nu pot sa vad cum un om corupt striga acum „Coruptie!”

Mai mult, nume grele din lumea politica si din mediul afacerilor vor ajunge la DNA in perioada urmatoare, lucru anticipat de noi si confirmat de sursa noastra.

”O sa fie foarte multe arestari, in multe dosare.”, e confirmarea din interior. Pentru ca sunt foarte multe fire care duc spre fostul presedinte Traian Basescu, el pare a fi in siguranta.

”La Traian Basescu o sa fie un pic mai greu sa fie arestat pentru ca el a fost imaginea tarii din ultimii 10 ani. Dar, totul e posibil. Nu ar fi primul caz de presedinte care pateste asa ceva.”, e parerea INSIDER-ului.

Citeste si SRS arunca BOMBA! Traian Basescu nu SCAPA de PUSCARIE

In plus, acuzatiile Elenei Udrea conform carora Klaus Iohannis ar fi ajuns presedinte cu ajutorul SRI, oamenii din sistem infirma ca Serviciul s-ar fi implicat in asemenea operatiuni.

”SRI nu s-a implicat in alegerile prezidentiale si nici in alte alegeri. Aceste acuzatii sunt facute mereu de cei care pierd. Toti cei care pierd, dau vina pe cineva, de regula CINEVA imaginar. Nu ai cum manevra un milion de oameni, mai ales ca e vorba si despre cei din strainatate”, e asigurarea venita din interiorul SRI.
Comentarii
Adauga un comentariu