Eveniment-Social

SURSE: Cine va candida in locul lui Pantazi, daca va avea probleme cu legea

Publicat: 11 aug. 2015
1

Rocada politica la PSD Pascani, in cazul in care primarului Dumitru Pantazi nu i se va mai permite sa candideze din cauza problemei cu legea in dosarul cu SC Agrocomplex Lunca Pascani SA.
Potrivit unor surse din cadrul administratiei locale dar si a PSD, viitorul candidat ar fi actualul viceprimar Vasile Axinte.

Strategiile in acest sens se pare ca sunt deja purtate, iar cei de la conducerea PSD Iasi nu au respins aceasta idee. Ba mai mult, i s-ar fi impus lui Vasile Axinte sa fie de acord cu aceasta propunere in cazul in care prietenul sau ar avea probleme cu legea.

Cum nici un social democrat nu pare a fi interesat de candidatura pentru fotoliul de primar, in fruntea listei pentru alegerile locale sta in stand-by Vasile Axinte. Acesta nu a putut fi gasit pentru a comenta zvonurile aparute. Interesant este faptul ca de la inceputul mandatului de viceprimar al municipiului Pascani, Vasile Axinte a declarat de nenumarate ori ca nu va mai face politica dupa 2016, indiferent cine va mai fi primar.
Adauga un comentariu