Eveniment-Social

Surprize URIASE la afisarea REZULTATELOR de la concursul pentru directori de scoli si licee din judetul Iasi – VEZI LISTA COMPLETA A NOTELOR

Publicat: 13 oct. 2016
1
@ Saptamana aceasta, mai exact miercuri, 12 octombrie 2016, la Iasi s-a derulat cel mai mare si important concurs din invatamantul preuniversitar din ultimii ani! @ Peste 260 de candidati s-au inscris la concursul pentru ocuparea posturilor de director sau de director adjunct din gradinitele, scolile, liceele si colegiile din intreg judetul @ Lista celor admisi contine atat nume consacrate, dar si unele surprinzatoare @ Pe de alta parte, personaje importante din invatamantul iesean, precum Constantin Serban, s-au facut de ras, primind note jenante
 
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a publicat rezultatele oficiale obtinute de candidati la concursul pentru ocuparea posturilor de director sau de director adjunct din gradinitele, scolile, liceele si colegiile din intreg judetul! Lista celor admisi contine atat nume consacrate, dar si unele surprinzatoare. Pe de alta parte, personaje importante din invatamantul iesean, precum Constantin Serban, singurul candidat pentru postul de sef al Palatului Copiilor, s-au facut de ras, primit note jenante si fiind respinsi.

De asemenea, Dolores Vionea –  director cu experienta la Colegiul Tehnic Ioan C. Stefanescu nu a reusit sa treaca proba scrisa. Dincolo de aceste date tehnice, trebuie spus ca lista candidatilor declarati admisi cuprinde atat nume consacrate, dar si unele neasteptate.

Este vorba de Mihaela Ungureanu, candidat la conducerea Colegiului Pedagogic Vasile Lupu, Monica Trupina – Liceul Tehnologic Petru Poni, Gabriela Tiplic – Colegiul Economic Administrativ, Gabriela Sandulescu – Colegiul National Mihai Eminescu, Aurel Neicu – Colegiul National Stefan cel Mare din orasul Harlau, Carmen Losonczy – Liceul Teoretic de Informatica Grigore Moisil, Mihaela Gotcu – Colegiul National Emil Racovita, Ilie Gheorghica – Liceul cu Program Sportiv, Anda Tanasa – Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Viorica Dobre – Liceul Teoretic Miron Costin, Beatrice Cotofan – Liceul Teoretic Vasile Alecsandri, Elena Calistru – Colegiul National, pr. Dragos Bahrim  – Seminarul Teologic Sfantul Vasile cel Mare si Constantin Chirila – Colegiul National Garabet Ibraileanu, Mihai Crauciuc – Scoala Gimnaziala Alexandru cel Bun.

VEZI AICI REZULTATE CONCURS DIRECTORI – JUDETUL IASI 
 

Care sunt urmatoarele etape ale concursului 
 
De reamintit ca, in baza bilantului realizat de ISJ, pentru cele 229 de posturi vacante aferente functiei de director din unitatile de învatamânt preuniversitar din judet, au fost înregistrate 218 dosare pentru participarea la concurs. În 43 de unitati de învatamânt nu s-a înscris niciun candidat pentru posturile existente. În ceea ce priveste functiile vacante de director adjunct, au fost depuse 78 de dosare de înscriere pentru cele 110 posturi vacante, fara nicio înscriere pentru 41 de unitati scolare.

Citeste si :  Decizia ii vizeaza pe toti directorii de scoli si licee din judetul Iasi. Iata cum vor fi evaluati

De precizat ca, defalcat, pentru posturile vacante de director, în 12 unitati de învatamânt din mediul urban si în 31 de scoli din mediul rural nu au fost depuse dosare de înscriere. In acelasi timp, pentru posturile vacante de director adjunct, nu au fost depuse dosare în 20 de unitati de învatamânt din mediul urban si în 21 din cel rural. Pentru majoritatea acestor pozitii si-au depus dosarele actualii directori plini si adjuncti.

Interviul si evaluarea CV-ului se vor desfasura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. Afisarea rezultatelor concursului este programata în data de 18 noiembrie, fiind urmata de o perioada alocata depunerii contestatiilor: 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Ultima etapa a concursului – validarea în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ  a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister – este programata în data de 16 decembrie 2016.

Citeste si :  Aceasta intalnire ar putea decide soarta a sute de directori de scoli si licee din Iasi
 
Comentarii
  • De ce nu în nominalizați pe primii clasați???? Niciunul dintre acestia nu merita si nici nu se afla printre primii zece. Vă este teama? Sau e neinteresant pt județ a se afla că sunt directori la Tg. Frumos, Răducaneni, Popricani…mai valoroşi decat domniile lor..

    • Ai dreptate.Primul pe lista cu 100 % raspunsuri corecte e omnul Judele Iosif din Tg.Frumos. Dar cum sa spui asa ceva pe ziar? Nu mai bine dai vedetele care au luat abia putin peste 35 numai fiindca sunt din iasi?

Adauga un comentariu