Sport

SURPRIZA! Manny Pacquiao si-a anuntat retragerea. Va boxa pentru ultima data in 2016

Publicat: 08 oct. 2015
1

Manny Pacquiao, singurul boxer cu titluri mondiale la 8 categorii de greutate, si-a anuntat retragerea din activitate. Filipinezul viseaza sa devina senator în tara lui si în 2016 va participa la alegeri, cu mari sanse de a câstiga.

În decembrie 2015, Pacquiao va împlini 37 de ani. În martie 2016 va sustine un ultim meci, împotriva unui adversar care va fi ales dintre britanicul Amir Khan si americanul Terence Crawford.

Pe 3 mai 2015 a boxat Pacquiao ultima data si a pierdut în fata lui Floyd Mayweather, în „Meciul Secolului”. Atunci, americanul a câstigat la puncte, prin decizie unanima, iar filipnezul a dezvaluit, dupa meci, ca a luptat cu o accidentare serioasa la umarul stâng. La scurt timp dupa aceea, s-a si operat, pentru a rezolva problema medicala.

Desi s-a discutat foarte mult despre o mult dorita revansa cu Mayweather, varianta este scoasa din discutie atât de Pacquiao, cât si de campionul american, care vrea, de asemenea, sa renunte la cariera sportiva, dupa ce a ajuns la 49 de victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesionisti.
Adauga un comentariu