Actualitate

Surpriza de proportii in dosarul sex cu minore! VIP-urile implicate in scandal au rasuflat usurate!

Publicat: 31 mart. 2014
1

@ Doar acuzatii din acest dosar sperau intr-o asemenea decizie a judecatorilor @ Este unul dintre cele mai fierbinti dosare aflate pe masa judecatorilor ieseni

Ieri, magistratii de la Tribunalul Iasi au luat o decizie surprinzatoare intr-un proces care tine pe jar mai multi membri din viata publica a orasului. Este vorba de dosarul „Sex cu minore„, in care mai multe nume grele ale Iasului au fost implicate. Mai exact, judecatorii au considerat ca procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) nu si-au facut treaba in mod corespunzator si ar fi omis anumite aspecte. In acest context, judecatorul de camera preliminara a admis exceptiile avocatilor din dosar, dar si cele invocate din oficiu si a dispus trimiterea dosarului la procuror pentru remedierea greselilor.

„Constata neregularitatea rechizitoriului nr. 67D/P/2009 din data de 16.09.2013 al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie – DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi. În baza art. 345 alin. (2) C. proc. pen. dispune comunicarea prezentei încheieri Parchetului în vederea remedierii neregularitatilor constatate în actul de sesizare, procurorul urmând a comunica judecatorului de camera preliminara daca mentine dispozitia de trimitere în judecata ori solicita restituirea cauzei”, se arata in decizia luata ieri de magistrati.

Desi la petrecerile organizate de Nicusor Cosuta in casa lui de la Barnova au participat peste 30 de fete, procurorii au retinut in rechizitoriu doar 16 parti vatamate. Toate erau racolate prin aceleasi metode. Barbatii vanau eleve de generala sau studente care proveneau din familii sarace si le ofereau bani, haine, mancare sau chiar le inchiriau locuinte. Cele care nu voiau sa cedeze erau imbatate.

„Partea vatamata Iulia a declarat ca la locuinta inculpatului Cosuta Nicusor accepta sa intretina raporturi sexuale, dupa ce consuma bauturi alcoolice pentru a nu simti nimic si pentru ca avea nevoie de bani, iar ocazional, fuma, dintr-o narghilea, tutun amestecat cu diferite arome. De fiecare data, viziona filme pornografice. Inculpatul Cosuta Nicusor le indemna pe tinere sa le vizioneze pentru a invata. Partea vatamata P. I. a declarat ca inculpatul Cosuta Nicusor i-a cerut sa-i faca sex oral, promitandu-i ca-i va da in schimb suma de 100 de lei. Deoarece ea l-a refuzat, inculpatul i-a tras o palma peste cap, fapt pentru care ea, de frica, a intretinut cu acesta un raport sexual oral, iar dupa finalizare, inculpatul i-a dat numai 80 de lei. Totodata, partea vatamata a precizat ca toate raporturile sexuale pe care le intretinea nu erau protejate. Cosuta Nicusor i-a spus ei si colegelor sale sa mai caute si sa aduca acolo si alte colege de scoala sau prietene, in acelasi scop”, se arata in documentele procurorilor. Fata a reusit sa scape de acest anturaj doar atunci cand parintii sai au mutat-o la alta scoala. Ieri, judecatorii au considerat ca multe dintre fapte nu sunt descrise corespunzator.
Adauga un comentariu