Eveniment-Social

Surpriza de pe lista PMP la Consiliul Local: o femeie pe primul loc, creatoarea unui brand local de succes

Publicat: 03 mai 2016
1
Partidul Miscarea Populara (PMP) Iasi a facut primul pas pentru a deveni un partid matur, un partener real de discutie pentru societatea civila, pentru mediul de afaceri, pentru fiecare locuitor al municipiului Iasi, dupa cum spune deputatul iesean Petru Movila, candidat PMP la Primaria Iasi. La Consiliul Local Iasi, PMP deschide lista cu Violeta Gaburici, om de afaceri, creatoarea brandului Ravioli, RVL, si dezvoltator imobiliar. Locul doi este ocupat de Daniel Piftor, inspector RAR, fost director al Oficiului pentru Protectia Consumatorilor. Pe locul trei este dr. prof.univ. Dorina Isopescu. 
„Avem oameni care nu au mai facut politica, oameni care vin atat din mediul de afaceri, cat si din mediul administrativ. Astfel, viziunea noastra pentru viitorul orasului este una completa, imbinand cele mai importante aspecte si domenii ale unei vieti normale pentru toti cetatenii si contribuabilii ieseni”, a declarat deputatul Petru Movila, candidatul PMP la Primaria Iasi.
1. GABURICI VIOLETA ADRIANA, inginer, director general Ravioli SRL
2. PIFTOR DANIEL, inspector RAR 
3. ISOPESCU DORINA-NICOLINA, profesor universitar 
4. RATA ANA-MARIA, avocat
5. RACOTI ANDREI, director economic
6. IUREA PAVEL, inginer
7. CRUDU ANA-MARIA, medic stomatolog 
8. BRATU LUCIAN, pensionar, inginer
9. BUTNARU DANIELA, contabil
10. BULHAC VIOREL, asistent medical
11. BEJAN MONICA, profesor
12. CHIPERI CRISTIAN-IONEL, factor postal
13. SOFRONEA LENUTA, jurist si asistent medical
14. CENUSA SORIN, inspector ITP
15. DRAGOMIR CIPRIAN-EMILIAN, inspector expert in stiinte politice 
16. CROITORU MIHAELA, inspector economic
17. RAMEDER GABRIELA-MIHAELA, administrator financiar
18. RUSU AIDA, administrator patrimoniu
19. DUCEAC DOREL, inginer constructor
20. GHEORGHIU CONSTANTIN, comert administrator
21. NAVROTESCU FLORINICA, contabil
22. PAVAL VICTORIA-OANA, statistician principal
23 ARICIUC VASILE, pensionar economist 
24 CIOFU IOAN, pensionar inginer 
25 SACALEANU ALIN CONSTANTIN, director logistica inginer 
26 MORARU ALINA-MARINA, specialist relatii internationale
27 RUSU ALEXANDRU, inginer mecanic
28 BOSTAN LUMINITA, oficiant
29 DUDAU MARIUS CIPRIAN, inginer mecanic
30 STRATULA OANA, tehnolog 
31 PUTU LIVIU-IONUT, asistent medical generalist
32 CIOBANU ANDREI, student 
33 DUMITRAS MARIAN ANTON, inginerComentarii
 • Rusine bzi-isti! Promovati acest mare MINCINOS si NESERIOS INDIVID pe nume PETRU MOVILA! Imi pare rau de putinii oameni seriosi de pe acesta lista! Danut Prisecariu va conduce gasculita din CL in interesul sau.Vorbitori vor fi Piftor si stergatorul de fund a lui Movila Andrei Rakoti. NU VOTATI INTERESELE UNUI DISTRUGATOR DE FABRICI! NU ASCULTATI MINCIUNILE UNUI HOT PRECUM MOVILA! E FIU DE SECURIST!

 • Ce fete de natangi au! sper ca dupa alegerile locale si cele parlamentare sa dispara si oficial acest…..asa zis partid, este defapt o adunatura de looseri.

 • Fratilor, cred ca nu v-ati prostit de tot, sa votati pe mincinosul de Movila! Asa sa-i ramana porecla, MINCINOSUL!

 • LISTA NAIVILOR! Marea majoritate, nu banuiesc la ce se fac partasi, daca ar stii, s-ar retrage sau nu ar vota, nici macar ei, rudele si prietenii! LISTA HOTILOR LUI DANUT PRISECARIU! STERGATORII DE FUNDUL MOVILULUI, USCATU SI RAKOTI sunt cozile de topor ale LOR! BA FRAIERILOR! Imi pare rau de Daniel Piftor, ca a devenit si el omul lui Movila! Daniel, daca te amesteci cu tarata, o sa te manance porcii!

  • A.LUTUL VREI SA SPUI! ADICA PRECUM LUTUL PE CARE TE-A FATAT MATA PE TINE SI PE CEI DE TEAPA LU’ MOVILA! ORDINARILOR NU VA MAI SATURATI DE FURAT! PRISECARIU LA PARNAIE!

 • Petrica nu te uita ce c.a.c.a.t. maninca unii,de fapt contracandidatii tai . tu vezi-ti de treaba si campaNie. pune oamenii la treaba .ca si intr-un sens sal altul vei avea aceleasi vaturi ale celor care apreciaza munca ta de peste 3 mandate de parlamentar si mai mul personal chem la vot pe toti cei cxare al iubesc pe BASESCU ca fiind cel mai mare politician si care de fiecare data a stiut ce vor ROMANII si ROMANIA .-

 • Petrica nu te uita ce c.a.c.a.t. maninca unii,de fapt contracandidatii tai . tu vezi-ti de treaba si campaNie. pune oamenii la treaba .ca si intr-un sens sal altul vei avea aceleasi vaturi ale celor care apreciaza munca ta de peste 3 mandate de parlamentar si mai mul personal chem la vot pe toti cei cxare al iubesc pe BASESCU ca fiind cel mai mare politician si care de fiecare data a stiut ce vor ROMANII si ROMANIA .-

  • BOULE! BASESCU E CEL MAI MARE DRUJBAR DE SALARII SI PENSII!! PARDON CEL MAI MARE DRUJBAR DE BANI DIN BUZUNARUL STATULUI CU DESTINATIA : FAMILIA BASESCU!

 • Oameni buni, cine credeti ca a scris mai sus la Serban! DA!!! CHIAR EL SER.BOU.AN, scripcarul si kagan precum Movila! Amandoi au crescut la SCOALA PRISECARO SECURISTA! SEF DE PROMOTIE A FOST ALTROM DAN CARLAN! Fratilor numai votati kagani! Cine apreciaza munca kaganului din Glodenii Gandului? Hoti ca tine tambalagiule! Ea e masurata in dosare penale la DNA! Informati-va nu votati ca oile astfel de indivizi care au distrus Iasiul!!!

  • are dreptate, prisecariu a format o echipa de ti.ga.ni la noi la pd: dan carlan, petru movila,constantin serban,titi axinia,liviu bulgaru,marian uscatu,andrei rakoti,ionel ursanu,constantin neagu,adi acostoaiei,andrei buiceag,petronela arama,iulian serban si multi altii!!!!

Adauga un comentariu