Eveniment-Social

Surpriza alegerilor. O filiala condusa de un deputat iesean a scos un scor incredibil

Publicat: 08 iun. 2016
1

@ Filiala PNL Neamt a ajuns sa fie printre primele organizatii liberale din tara in urma alegerilor locale @ Filiala este coordonata de un deputat iesean cu state vechi in formatiunea liberala @  Organzatia a obtinut primaria resedintei de judet, una din cele mai importante de la nivelul Moldovei

O formatiune politica din zona Moldovei a reusit sa scoata un rezultat pe masura in urma alegerilor locale pentru primari, consilieri locali si consilieri judeteni. La nivelul judetului Neamt, rezultatele au facut ca primariile sa fie impartite intre PSD si PNL, scorul electoral fiind unul destul de strans. Surpriza acestor alegeri a fost legata de organizatia judeteana a PNL, condusa de deputatul iesean Mugur Cozmanciuc. Filiala liberala de la Neamt a reusit sa scoata un scor cu mult mai bun decat cea de la Iasi, de unde provine si parlamentarul.

Pratic, de cand a fost numit la sefia organizatiei judetene a PNL Iasi Mugur Cozmanciuc, formatiunea a crescut, iar rezultatele de la locale au facut ca filiala liberala sa fie una din cele mai reprezentative din tara. Scorul de 36 la suta, obtinut la nivel de judet, a facut ca organizatia sa fie printre primele zece din tara ca scor, cu mult peste alte filiale mai reprezentative. Asta in timp ce organizatia de la Iasi, condusa de parlamentarii Costel Alexe si Dumitru Oprea sa nu atinga nici macar 30 la suta, fiind una din cele mai slabe din intreaga tara.

Situatia este cu atat mai clara cu cat, lucrurile in cadrul organizatiei de la Neamt s-au asezat in ultimul an, iar rezultatele au aparut imediat. Asta a facut ca formatiunea nemteana sa obtina cateva zeci de primarii, printre care Piatra Neamt si Romanul, dar si mandate la nivelul Consiliului Judetean. In schimb, la nivelul Iasului, lucrurile sunt dezastruoase, iar liberalii au ajuns sa se certe intre ei, razboiul fiind la un pas sa izbucneasca intre membrii partidului.
Comentarii
  • Reclama electorala stie sa-si faca dl. deputat, dar cheltuielile de intretinere pentru apartamentul din Iasi din stada Silvestru pe care il are pe numele sotiei cand le plateste??

  • Pe OPREA nu il mai alege nimeni, absolut nimeni. Nu ati vazut ca nici colegii sai de la FEAA nu l-au propus pentru Senatul UAIC??? Afara de Marin Futache -nu mai are nici un fan!!! Tot ce a facut la Cuza a fost sa lase o scarba de nesters, un incult cu ambitii megalomane, un fascistdemn de Socola-cine sa-l mai aleaga? S-au procopsit bine liberalii cu el, cu el si vaca POPA.

  • Asta e articol sponsorizat de cacanarul de Cosmanciuc care a fraudat OCPI-ul? sau e rasplata BZI pentru ca l-a tradat pe Fenechiu si a dat din casa reporterilor de la BZI?

  • Dar parca in 2012 era pe colegiul Raducaneni acu fu-te pu-la pe net ca sa fie din nou deputat si varujan vojganian mare deputat colegiul 1 USL firar sa va fie de marlani cu politica boastra

  • Dar cata evaziune a facut b. O. U. L asta cand era patron la fosta discoteca Planet din Iasi, de asta nu zice nimeni? Cozmanciuc e un mare interlop, din gashca lui Fenechiu.

Adauga un comentariu