Sport

SUPER VIDEO! Primele imagini cu fostul capitan al Romaniei la antrenamente alaturi de Gica Hagi

Publicat: 13 mai 2015
1

Dupa ce a participat in iarna la un antrenament la Viitorul, Chivu a revenit astazi la echipa lui Hagi. Viitorul a postat pe pagina oficiala de Facebook mai multe imagini cu Cristi Chivu la antrenamentul de astazi. Chivu vrea sa revina in fotbal, dar nu ca jucator, ci ca antrenor. In urma cu o saptamana, Chivu povestea intr-un interviu pentru Sport.ro: „Pe teren e greu, nu am mai facut prea multa activitate in ultima vreme, am mai facut antrenamente cu echipa lui Gica Hagi, la Viitorul, ii multumesc lui ca m-a primit, le multumesc baietilor. Am mai jucat la acel meci organizat la Milano de Zanetti.”

„Ma misc atat cat pot, nu foarte mult, atat cat imi permite piciorul, e bine, totusi. Degeaba am fost profesionist, daca am fost fragil. Am avut foarte multe accidentari, am trecut peste foarte multe, am reusit tot timpul sa o iau de la capat, sa ma automotivez si sa joc la un nivel mare intotdeauna. Nu stiu cat as fi putut sa joc, insa stiu sigur ca as fi vrut sa mai joc cativa ani, sa ma bucur de acest sport pe care l-am iubit si il iubesc in continuare.”

„Sunt regrete, dar sunt si satisfactii, care fac parte din viata oricarui om, asa cum e ea, cu bune, cu rele. Nu stiu pe ce drum o voi lua, daca voi fi antrenor, pentru moment o iau pe DN1, spre Bucuresti. Mi-au placut dintotdeauna Tudorel Stoica, Belo, nea Fane Iovan, a fost o echipa mare aceea a Stelei din 1986″, a spus Cristi Chivu.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro
Adauga un comentariu