National

Super preturi la oferta „Vacanta la tara”

Publicat: 15 sept. 2014
1
Turistii pot descoperi viata si traditiile de la sat in cadrul editiei de toamna a campaniei „Vacante la tara„, care se desfasoara incepand de duminica pana in 31 octombrie 2014.
Tarifele practicate de proprietarii pensiunilor pentru actuala editie a programului „Vacanta la tara” pornesc de la 175 lei/ persoana/6 zile la o pensiune de 2 margarete si ajung la 290 lei/ persoana/6 zile la cele de 5 margarete.
„Pe langa vremea care se anunta a fi foarte frumoasa, turistii care vor beneficia de programul Vacanta la tara vor avea parte de multe evenimente si festivaluri. La 20 de ani de la infiintarea ANTREC, ne concentram mult pe crearea si dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum si pe dezvoltarea asociatiei si a turismului rural in alte regiuni ale Romaniei. Spun asta pentru ca fiecare zona a tarii are ceva de oferit. Sunt sigur ca turismul rural se va dezvolta in timp si pe cursul Dunarii, si in alte regiuni mai putin turistice, dar rurale ale tarii noastre”, subliniaza Mitu Chiruc, presedintele executiv al Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

Citeste si: Litoralul romanesc este acum mai scump decat cel turcesc si spaniol

Turistii au incluse in tarif 5 nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun.
Rezervarile se pot face direct la pensiune, prin agentiile membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) sau prin filialele ANTREC participante — Alba, Brasov, Covasna, Gorj, Maramures si Neamt.
In Vacanta la tara turistii pot participa la evenimente precum Festivalul Fructelor de Padure (19-20 septembrie) de la Piatra Neamt, Festivalul Sarmalelor (26-28 septembrie) de la Praid, Festivalul „Ravasitul oilor” (27-28 septembrie) de la Bran, Festivalul Palariilor si Hora Satului (28 septembrie) de la Ruginoasa, Cupa Deltei la stiuca (3-5 octombrie) de la Crisan, Festivalul Castanelor — (11 octombrie) de la Tismana, Focul lui Sumedru (25-26 octombrie) de la Moieciu, Festivalul Hanurilor (31 octombrie — 1 noiembrie) de la Tupilati, Neamt.
Vacanta la tara este organizata de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).Adauga un comentariu