Sport

Super-Dinamo a castigat primul trofeu al sezonului

Publicat: 15 iul. 2012
1

@ Dinamo si-a adjudecat sâmbata seara Supercupa României dupa ce a învins CFR Cluj la loviturile de departajare, scor 6-4 (2-2 în timpul regulamentar) @ Tucudean a fost eroul dinamovistilor pe durata timpului regulamentar, dar a ratat la penaltiuri si golul decisiv i-a apartinut lui Grigore @ La finalul jocului, clujenii au acuzat vehement arbitrajul lui Ovidiu Hategan

Noul sezon din fotbalul romanesc a inceput foarte bine, cu un meci superb contand pentru SuperCupa Romaniei. Dinamo CFR Cluj a fost o partida cu de toate, cu 120 de minute în care am avut goluri spectaculoase, faze controversate si patru suturi în bara. Tucudean a fost eroul dinamovistilor pe durata timpului regulamentar, dar a ratat la penaltiuri si golul decisiv i-a apartinut lui Grigore. La finalul timpului regulamentar, scorul era 1-1, dupa prelungiri s-a facut 2-2, iar dupa executarea loviturilor de departajare, Dinamo s-a impus cu 6-4.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, toate reactiile dupa SuperCupa Romaniei si un amplu rezumat de la primul meci al sezonului.
Adauga un comentariu