Sport

Suntem decimati de accidentari! Iasul, fara 5 titulari pe terenul campioanei! Lotul completat cu juniori

Publicat: 22 sept. 2016
1

Nicolo Napoli are numeroase probleme de lot înaintea meciului cu campioana Astra Giurgiu. Pe lânga Ionut Voicu si Alex Tiganasu, ambii suspendati, tehnicianul nu-i va avea la dispozitie în meciul de la Giurgiu nici pe Mihalache, Bole si Andrei Cristea, acestia absentând din motive medicale. Cristea a suferit o leziune musculara, Bole are probleme la glezna, iar Mihalache la genunchi. În aceste conditii, antrenorul Nicolo Napoli a chemat la echipa mare trei juniori A de la grupa lui Danut Cananau. Acestia sunt Cristian Sonea (fundas central), Constantin Balan (mijlocas central) si Vlad Danale (mijlocas dreapta), toti în vârsta de 18 ani.

„Avem mari probleme de efectiv. Suntem în situatia de a nu avea 18 jucatori valizi pentru a completa foaia de joc. De aceea, am chemat trei copii de la grupa de juniori A. Chiar si în aceste conditii, mergem la Giurgiu sa ne jucam sansa. Un punct ar fi extraordinar pentru noi. Chiar daca Astra nu traverseaza o perioada buna, jucam, totusi, pe terenul echipei campioane”, a declarat presedintele executiv Florin Prunea.

Oficialul din Copou spune ca a primit asigurari de la autoritatile locale ca în scurt timp vor fi virati banii pentru achitarea datoriilor.
„S-au acumulat datorii mari. Doua salarii la echipa, datorii la bugetul statului, la hoteluri, bilete de avion, chirii, suma fiind de aproximativ 400.000 de euro. Am discutat cu mai multi factori de decizie si am primit asigurari ca situatia se va rezolva. Va fi o sedinta de rectificare de buget pe data de 29 septembrie si sper ca atunci sa ne fie alocata o suma de bani cu care sa achitam datoriile”, a mai spus Prunea.
 
Presedintele lui CSM Poli a reactionat dupa ce a fost acuzat de seful Comitetului Director, Leonida Antohi, ca si-a întocmit singur contractul. „Cum poti sa spui ca mi-am facut singur contractul? Eu mi-am negociat contractul, iar ei l-au aprobat în Comitetul Director. Trebuia sa-l anuleze atunci daca nu erau de acord. Este o minciuna! Nu m-am întâlnit cu domnul Antohi si nici nu vreau sa o fac”, a fost reactia lui Prunea. 
Adauga un comentariu