Magazin

Suma pe care Aimee Iacobescu a strans-o din donatii! „Sunt impresionata, am plans”

Publicat: 05 dec. 2015
1

Aimee Iacobescu a fost la banca si a aflat ca acum are vreo 5.000 de euro in cont, bani din donatii. „Am fost la banca si mi-au spus ca s-a strans echivalentul in lei a peste 5.000 de euro, dar ca nu mi-i pot da momentan. Peste 10 zile imi vor spune suma exacta si procedura prin care voi putea beneficia de bani. Le multumesc foarte mult tuturor celor care s-au gandit la mine si care mi-au dat din putinul lor. Sunt impresionata, am plans cand am vazut ca imi voi putea plati datoriile si ca voi putea sta linistita o perioada. Sper ca, intre timp, voi primi indemnizatia de merit de la UNITER care mi se cuvine si ca nu voi mai fi obligata sa stau cu mana intinsa la mila romanilor de pretutindeni”, a declarat actrita pentru Ring.

„Deocamdata nu stiu exact cati bani sunt in cont, dar cred ca sunt suficienti incat sa-mi pot plati datoriile si sa traiesc decent cateva luni. Pentru ca tot vin sarbatorile si sunt si alti colegi de-ai mei despre care stiu ca traiesc in aceeasi saracie, vreau sa-i ajut din acesti bani daruiti de romani pentru actorii lor. Voi spune numele acestor colegi doar cu acordul lor. Sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat si celor care ma sustin in dreptul nostru, al romanilor, la un trai decent”, a mai spus Aimee Iacobescu.
Comentarii
  • Daca as fi avut bani, i-as fi dat eu singur 10000 de euro si as fi avut grija de ea pina la sfirsitul vietii, pentru ca o femeie frumoasa ca ea, rar mai gasesti. A fost cea mai frumoasa actrita a Romaniei. A fost si este LIZ TAYLOR a Romaniei. Ii felicit pe cei care au avut ce dona. Ii urez sanatate si viata lunga acestei frumoase doamne a filmului si teatrului romanesc.

Adauga un comentariu