Local

Suceava fura Iasului o institutie regionala

Publicat: 14 dec. 2011
1

Suceava fura inca o data din rolul Iasului ca judet coordonator al zonei Moldovei, dupa ce mari investitii, ca aeroportul sau Autostrada Nord-Sud, se vor realiza tot in judetul lui Gheorghe Flutur. Inspectoratul de Stat pentru Control in Transportul Rutier (ISCTR), institutie proaspat infiintata la inceputul lui decembrie, va avea sediul centrului regional nord-est la Suceava, cu sef desemnat din cadrul Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Suceava, desi, pana acum, cel mai vehiculat judet era Iasul ca viitor centru regional. Faptul ca la conducerea CJ Suceava se afla Gheorghe Flutur, liderul regional al PD-L, a reprezentat din nou un dezavantaj pentru Iasi.

In ultimele saptamani se presupunea ca sansele cele mai mari la sefia ISCTR Nord-Est le aveau Marian Uscatu, inspector la ARR Bucuresti si fost comisar-sef al agentiei Iasi, si Pavel Hodea, fostul director al RAR Iasi, dar ministrul Transporturilor l-a numit ieri sef pe Florin Homiuc, inspector de la ARR Suceava. O parte dintre atributiile pe care ISCTR le are in prezent la nivel de centru regional sunt preluate tot de la Iasi, din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi.

ISCTR a fost infiintata pe 4 decembrie si are un sediu central, la Bucuresti, si opt structuri teritoriale la nivelul intregii tari, conduse de comisari sefi numiti de ministrul Transporturilor. Agentii ISCTR au preluat de la ARR, Registrul Auto Roman si Directiile Regionale de Drumuri si Poduri o serie de atributii, printre care verificarea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere, a activitatilor scolilor de soferi sau controlul starii tehnice a masinilor.
Comentarii
 • Pe vremea PSD-ului Bacaul ne-a luat fata, acum e Suceava in caqrti ! Deci asta e substratul inlaturarii de la putere a liderilor alesi de ieseni… Bravo ghioceilor, mari rezultate pentru Iasi !

 • Asa se intampla la noi in Moldova ,Bacaul si Suciava au mai buni oamenii politici ,decat Iasul.Ce sa faci cu debilul asta de Nichita,totu pierde Iasul din cauza lui, ca nu se opreste odata de a mai candida la primarie.Dar in 2**2 ii vine de hac.Se termina cu acest handicapat.

 • Rușine PDL-ilor și UNPR-ilor de Iași. Să aveți nesimțirea să mai ieșiți în fața oamenilor să îi mințiți din nou. Simirad, traseistule, tu ce ai de zis ?

 • de asta la schimbat pe Movila PLD-UL,SI A PUS SEF DE PARTID PE PAIATA DE PROFESOR,CA SA POATA PUNE SEFI LA DECONCENTRATE NUMAI OAMENI DE LA SUCEAVA SI VASLUI.

 • Organizatia PDL Iasi cea mai slaba din tara.Mai exact singurul judet fara organizatie statutara.”Multumim”
  complotistilor Oprea,Popa,Spanu,Dobre
  si celorlalti ca ei

 • ehee stie nenea Flutur ce face..o da international,ca la suciteava,pe hotie pe smecherie pe „se rezolva” da ia zi nenica Flutur cum e cu traficul de tigari din zona….aaaa se cam pare ca ii coordonezi,ca pe o parte is legati pe alta parte is eliberati…

 • Simirad e de vino si oprea si cei 4 santajisti de la pdl de asta suntem ultimul judet din tara ca economie investitii cu un jeg ca simirad si un prost ca oprea , flutur ne fura toti banii toate institutiile tot vacilor ce aunteti nu ati fost in stare un aeroporrt aa faceti cu banii in cont sunt scarbit de acest jegos de simirad care nici ca primar nu a demostrat ca are ceva in pantaloni nici ca presedinte la cj. Sfatul iesenilor spanzurate mosnea prost ce esti si fara cojones fricosule

 • Simirad e un prost. Cel mai mare asa o sa ramem fara institutii in iasi. Mai tarane fa ceva. Daca ai cohones pe limba ta taraneasca *** fa ceva da un telefon ceva. Adica ala paote la suceava dar tu nu poti mai bosorog batran

 • Simirad si oprea sunt vinovati ca sunt SLUGILE lu flutur cred cal suna si cand se duc la baie baaaa prosti mai suntem baaaa chiar asa idioti suntem sa ne fure flutur tot SIMIRAD trezestete sau dati demisia

 • Nu ca zic, da’vreau sa spun:
  Suceava fura Iasului o institutie regionala?
  Domnule ziarist:
  cred ca ar trebui sa-i intrebati pe alesii nostrii, ieseni -inainte de a acuza pe altii de furat- cateva lucruri:
  – cat au furat si ce au facut pentru Iasi in ultimii 2* de ani
  – cate proiecte au depus pentru obtinerea finantarilor europene la: aeroport, autostrada, autogara, alte proiecte importante pentru Iasi
  – ar trebui sa va clarificati pozitia asupra acuzelor, asumarii termenilor, adica: dumneavoastra vorbiti de furat sau de capra vecinului?
  Invidia are multe in comun cu prostia.
  zi buna

 • Articolul este o imensa minciuna. Sediul central al ISCTR ramane la Iasi! In celelalte judete din Regiunea de NE se vor infiinta puncte judetene de lucru. Sper numai ca toti cei dezinformati de acest articol, sa va trimiteti parerile, via internet, spre cei care au publicat acest articol. Si mai sper ca lor sa le si placa. (va rog sa observati ca articolul nu este semnat si nici nu indica vreo sursa!)
  Cu toata raspunderea, Marius Spinu-pres. OM PDL Iasi.

 • asa va trebuie ma prostanacilor de moldoveni !!! ce ati ales aia culegeti mamaligarilor ! pai voi comparati suceva cu iasul ! sau bacaul cu iasul sau neamtul cu iasul ? in iasi numai fumuri si tolomaci !!! asa va trebuie ieseni de lei cacao !!!

 • Mai, frate, ce mai pune botu papagalimea. Cred ca smecherii astia de portolaci au facut teste pe voi. Si le-a iesit. Iaca, Iasul n-a pierdut nimic, dimpotriva a mai castigat o componenta regionala. Injurati-i pe portolaci!

Adauga un comentariu