Sport

Succes categoric obtinut de Navobi in Liga I

Publicat: 07 oct. 2012
1

In etapa a patra de fotbal feminin, Navobi Iasi a invins ieri, in deplasare, pe Viitorul 2010 Buzau, cu scorul de 6-1 (3-0) si ramane cu sanse reale in cursa pentru un loc in play-off. La capatul unui joc dominat categoric de iesence, pentru Navobi au inscris: Andreea Dascaleanu (’30), Simona Anastasiu (’34), Andreea Ceausu (’36, 51), Rahela Gangal (’76), Mihaela Ghebanoaiei (’79). Desi au dominat teritorial inceputul jocului, buzoiencele nu au reusit sa se apropie prea des de poarta iesencelor, care au jucat cu 3 fundasi care s-au sincronizat foarte bine si au respins orice incercare de a inscrie din partea adversarilor. Linia mediana a fost la inaltime, castigand aproape toate duelurile cu echipa din Buzau, construind rapid, sigur si eficient pentru atacanti.

Fetele din atac au facut un presing avansat si au marcat cand au avut ocazia. O victorie meritata, muncita si asteptata pentru echipa ieseana, care a demonstrat ca poate avea un cuvant greu de spus in Campionatul Romaniei de fotbal feminin, Navobi fiind una dintre cele 3 echipe care reprezinta Iasul in Liga I.

CS Navobi: Madalina Enache (’55 Mandita Alina Andrei) – Iulia Giurgica, Larisa Ambrosie (cap.), Roxana Prodan – Ana-Maria Rosu, Mihaela Ghebanoaiei, Simona Anastasiu (’68 Monica Calancea), Rahela Gangal – Andreea Dascaleanu (’62 Ana Foia), Caitlin Puraci, Andreea Ceausu. Antrenori: Adrian Ambrosie (manager echipa), Andrei Ilasca (antrenor secund), Marius Ciutacu (antrenor portari)
Director sportiv: Cristian Ambrosie
Adauga un comentariu