Sport

SUA si Columbia, în sferturile de finala la Copa America

Publicat: 12 iun. 2016
1

Selectionata de fotbal a Statelor Unite s-a calificat în sferturile de finala ale turneului Copa America 2016, dupa ce a reusit sa învinga la limita, cu scorul de 1-0, reprezentativa Paraguayului, într-o partida din cadrul Grupei A a competitiei, disputata sâmbata la Philadelphia.

Americanii au marcat unicul gol al întâlnirii prin Clint Dempsey (27), iar apoi au reusit sa pastreze avantajul pâna la final, desi au evoluat în repriza secunda cu un om mai putin, dupa eliminarea lui DeAndre Yedlin, pentru cumul de cartonase galbene (min. 48).

Într-un alt meci din aceasta grupa, care a avut loc la Houston, Costa Rica a reusit sa produca surpriza, impunându-se cu 3-2 în fata Columbiei, gratie golurilor lui Johan Venegas (min. 2), Frank Fabra (min. 34 autogol) si Celso Borges (min. 58).

Columbienii, care au punctat prin Frank Fabra (min.7) si Marlos Moreno (min.73), au obtinut totusi biletul pentru sferturile de finala, în ciuda acestui esec, terminând grupa la egalitate de puncte (6) cu liderul SUA, dar cu un golaveraj inferior.
Adauga un comentariu