National

Studentul CRIMINAL de la Medicina s-a casatorit astazi. Ce spun parintii „norocoasei”

Publicat: 01 apr. 2015
1
Sergiu Florea, studentul criminal de la Facultatea de Medicina din Timisoara s-a casatorit astazi cu o tanara ucraineanca. De la evenimentul care s-a tinut in clubul din penitenciar au lipsit parintii celor doi miri. Fosta iubita a lui Florea, Carmen Satran, cu care acesta a ucis si transat un barbat intr-un camin studentesc, s-a casatorit in urma cu trei ani, cu un detinut condamnat pentru trafic de droguri. 
Sergiu Florea a avut parte de momente emotionante, miercuri, in Penitenciarul din Arad. Studentul inchis pentru crima s-a casatorit cu o tanara din Arad, originara din Ucraina, in varsta de 22 de ani. Parintii nu au fost insa alaturi de ei. Mireasa a adus prajituri si cadouri si a fost insotita in penitenciar de un reprezentant al unei asociatii crestine. Sergiu Florea a cucerit-o pe actuala sotie in urma cu trei ani, din spatele gratiilor. „M-am speriat foarte tare. Nu mi-am dat seama niciodata ca o sa intalnesc pe cineva atat de periculos. De fiecare data cand vorbeam cu el, spuneam ca e ultima data” a povestit Inna Kalioglo, iubita detinutului.
Dupa ce l-a cunoscut pe Sergiu, tanara a plecat in Italia in speranta ca-l va uita. Distanta i-a apropiat insa si mai tare. Parintii fetei s-au opus relatiei, iar acum nici nu vor sa mai auda de ea. „Nu imi pare rau, dar imi pare rau ca nu ma inteleg parintii. Acum are cel mai mult nevoie de mine, sa il vizitez, sa-i spun o vorba buna” a mai povestit fata.Adauga un comentariu