Eveniment-Social

Studentii Universitatii Tehnice din Iasi au sansa unui internship în cadrul unuia dintre prorectoratele institutiei

Publicat: 18 sept. 2016
1

Studentii Universitatii Tehnice (TUIASI) Gheorghe Asachi din Iasi au posibilitatea de a urma un internship în cadrul unuia dintre prorectoratele institutiei, în primul semestru al noului an universitar. „Ca stagiar la TUIASI, te vei putea implica în elaborarea de materiale promotionale pentru institutie, organiza vizite ale unor delegati straini sau participa la crearea unui sistem informational de colaborare universitate – student. De asemenea, te vei putea ocupa de întretinerea site-ului universitatii sau a paginii de Facebook si vei avea ocazia sa te implici în organizarea unor festivaluri, conferinte sau târguri educationale. Si acestea sunt doar câteva dintre activitati”, au transmis oficialii Politehnicii iesene.

Citeste si:  TUIASI: Invatamant tehnic de top si studentie de neuitat – FOTO

De asemenea, ca stagiar la TUIASI, exista posibilitatea de a lucra alaturi de persoane din conducerea institutiei, la proiecte importante si acumularea de experienta relevanta în munca. Fiecare participant va primi o bursa speciala de 350 de lei pe luna, care poate fi cumulata cu bursa de studiu sau bursa sociala. Primele doua saptamâni sunt considerate perioada de proba. La sfârsitul stagiului, fiecare participant va primi un certificat din partea universitatii, care sa ateste activitatea desfasurata.

Citeste si:  Studentii Universitatii Tehnice din Iasi invata meserie inca din facultate – FOTO

Sunt zece posturi de intern disponibile, la trei dintre prorectoratele institutiei: Prorectoratul de Informatizare, sase locuri, Prorectoratul Servicii Studentesti – doua locuri si Prorectoratul Relatii Internationale – doua locuri. Stagiul se va desfasura pe parcursul semestrului I din anul universitar 2016 – 2017, în perioada 10 octombrie 2016 – 13 ianuarie 2017, fara perioada de sesiune. Pentru a participa la stagiul de practica trebuie depus un dosar de înscriere la Prorectoratul de Relatii Internationale (Corp T, parter, camera B01), în intervalul 27 septembrie – 6 octombrie 2016. Cei selectati vor sustine un interviu vineri, 7 octombrie 2016.

Citeste si:  Elevii-olimpici ieseni, laureati la Universitatea Cuza din Iasi – FOTO

Citeste si:  „Student pentru o zi” – proiect inedit organizat in colaborare cu Universitatea Tehnica din Iasi
Adauga un comentariu