Eveniment-Social

Studentii de la UTI pot intra in Cartea Recordurilor – FOTO

Publicat: 12 mai 2011
Studentii de la Universitatea Tehnica (UTI) „Gheorghe Asachi” Iasi isi dovedesc inca o data ingeniozitatea si ambitia. Astfel, in cadrul „Eco – House„, un proiect al Asociatiei Studentilor Chimisti ASC CHEMIS de la UTI, care a debutat in urma cu jumatate de an prin adunarea de pet-uri din caminele T1 – T2 ale Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu, a ajuns la final. Astfel, cu sprijinul Casei de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi si cu munca timp de doua zile a membrilor ASC CHEMIS, se va realiza, in aceste zile, prima casa din peturi la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului.
„Este o mai veche idee de a noastra. Prin intermediul acestui proiect dorim sa facem o promovare a asociatiei, facultatii si a Universitatii  Tehnice precum si a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania. Sper sa reusim acest lucru si sa fim bine vazuti din exterior”, a declarat Marian Constantin Nistor, presedintele ASC CHEMIS de la UTI.
De asemenea, Universitatea Tehnica a dat startul, in aceasta saptamana, la cea mai mare competitie sportiva pentru studentii ieseni. Astfel, Liga Studentilor Electrotehnisti (L.S.ETH), de la Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata organizeaza pana pe 14 mai cea de-a X-a editie a competitiei sportive intitulate sugestiv „Universitariada”.
Manifestarea propune o competitie sportiva in care sunt implicate zece sporturi: fotbal, fotbal – tenis, street-ball, badminton, tenis de masa, billiard, bowling, darts, snooker si table. Ce mai buni competitori vor premiati cu bani, cupe, medalii si diplome.Comentarii
Adauga un comentariu