Eveniment-Social

Studente la FEAA Iasi, premiate in Muntenegru

Publicat: 24 iul. 2013
1
Ioana Iuliana Tomuleasa si Bui Thanh Hang, studente la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, au obttinut premiul I si II pentru lucrarile sustinute la Conferinta Internationala organizata de ASECU Youth (Association of Economic Universities of South and Eastern Europe and the Black Sea Region), editia a III-a. Evenimentul a avut loc in perioada 15 – 20 iulie 2013, in Kotor, Muntenegru.
Premiul I, obtinut de Ioana Iuliana Tomuleasa, studenta in anul II la masterul „Banci si piete financiare”, a fost acordat pentru lucrarea „Bank Performance and Efficiency during the Global Financial Crisis: A Comparative Case Study”. Bui Thanh Hang este inscrisa in anul II, la studii universitare de licenta, specializarea Economie si Afaceri Internationale.
Studenta a obtinut premiul II pentru lucrarea „Some Quantitative Assessments on the Role of Creative Industries in East and South Eastern Europe – The Key Toward a Sustainable Knowledge Economies”. La aceasta conferin?a au participat studen?i din Grecia, Albania, Muntenegru, Rusia, Bosnia Her?egovina, Serbia si Romania.Comentarii
  • Asta e o gluma. Studentii de la Economie sunt la fel de slabi ca si profesorii lor. Nu exista niciun creier mai rasarit in facultatea aia. Cu totii stim ca Facultatea de Economie este cea mai proasta din tara, chiar mai slaba decat cele particulare, de cartier. E o mare minciuna.

Adauga un comentariu