National

Studente din Tg. Mures, racolate intr-o secta si obligate sa ia parte la ritualuri sexuale bizare

Publicat: 03 oct. 2016
1
Caz socant la Targu Mures, unde mai multe studente de la Universitatea de Arte au fost racolate si exploatate sexual, in cadrul unor ritualuri greu de imaginat.
Tinerele erau infometate si terorizate de un barbat de 60 de ani, care isi spunea „maestru spiritual” si era ajutat de doua femei, plus o mama si fiica ei. Victimele erau cazate intr-o asa-numita „casa sfanta”, in schimbul favorurilor sexuale si a banilor primiti de la parinti. Individul a fost arestat preventiv.
Victimele racolate erau studente sarace, vulnerabile, din familii dezorganizate. Individul le oferea cazare in casa lui din Targu Mures, in schimbul favorurilor sexuale. Barbatul le spunea fetelor ca vor „progresa spritual” daca intretin relatii intime cu el, in cadrul unui ritual petrecut la miezul noptii. Se prezenta drept „maestru spiritual”, iar locuinta sa era numita „casa sfanta”. Fetele erau izolate de familii si indoctrinate cu ajutorul a patru femei – complice.
Tinere studente racolate de la Universitatea de Arte au trait ani la rand in teroare, exploatate sexual si infometate. Mai mult erau obligate sa-i dea asa zisului lider spiritual toti banii pe care acestea ii primeau de la parinti de acasa, desi ele mancau doar macaroane si gem cu paine.
Vezi si: Un preot rupe tacerea. Cea mai mare capcana in care pica romanii. Aveti MARE GRIJA 
Gabriela Culda, psiholog criminalist: „Daca facea lucrurile astea, era in stare de orice. E un individ in stare de orice… Se putea chiar sa ajunga la crima…”
In urma perchezitiilor, anchetatorii au gasit in locuinta obiecte sexuale, pungi in care fetele erau obligate sa-si stranga unghiile si parul taiat, dar si o masa de spiritism. La aceasta masa, „maestrul” le spunea fetelor ca primeste pentru ele mesaje de la Cehov, un dramaturg rus din secolul XIX, care a scris, printre altele, piesele „Livada cu visini”, „Pescarusul” sau „Trei surori”.Adauga un comentariu