Magazin

Student CONDAMNAT la MOARTE dupa o PARTIDA de SEX

Publicat: 30 dec. 2013
1

Un student de doar 23 de ani din  China a fost condamnat la moarte dupa ce a omorat doua prostituate ca apoi sa faca sex cu cadavrele acestora. Detaliile crimei au socat politistii.

Tanarul criminal, cunoscut drept Lee, era student la Arhitectura al Universitatii Jilin. El le-a povestit autoritatilor cum obisnuia sa cheme prostituate pe la el pentru a se elibera de stresul examenelor, ca la un moment dat sa realizeze ca ar vrea sa faca sex cu un cadavru, considerandu-se necrofil, potrivit Daily Mail.

Astfel, el a chemat o dama de companie la domiciliu, ca apoi sa o ucida cu sange rece prin spanzurare.

Ulterior, el a facut sex cu corpul prostituatei, intr-un final ciopartind-o si ingropand-o in curtea casei. Mai mult, la doar doua saptamani distanta a chemat o alta tanara acasa, recurgand la aceleasi gesturi macabre.

Socant este faptul ca psihiatrii au descoperit ca studentul se afla in deplinatatea facultatilor mintale motiv pentru care a fost acuzat de crima si condamnat la moarte. Mai mult, el are de platit suma de 80.000 de yeni, aproximativ 8.000 de lire drept despagubire pentru familiile tinerelor ucise.
Adauga un comentariu