Magazin

Stiai ca Michael Jackson avea implantat sub piele un dispozitiv antidrog?

Publicat: 11 apr. 2013
1

Megastarul avea implantat sub piele un dispozitiv care il impiedica sa resimta placere daca ar fi consumat droguri, sustine presa americana.

Se pare ca artistul american si-ar fi implantat acest dispozitiv din gama Narcan in anul 2003, pentru a contracara efectele cauzate de droguri, intr-o perioada in care incerca sa invinga dependenta de medicamente si substante interzise, informeaza site-ul contactmusic.com, citat de agentia Mediafax.

Informatia despre acest implant a fost data publicitatii de unul dintre fostii medici ai starului, anestezistul David Fournier, intr-o serie de documente oficiale depuse la tribunal, in cadrul procesului civil intentat de mama cantaretului, Katherine Jackson, companiei organizatoare de concerte AEG Live.

David Fournier credea ca Michael Jackson l-a inselat atunci cand nu l-a informat in legatura cu implantul Narcan pe care si-l facuse, inainte de o interventie chirurgicala la care urma sa participe Fournier”, se afirma in aceste documente oficiale.

Medicul, care l-a tratat pe Michael Jackson in anii 1990 si la inceputul anilor 2000, a spus ca megastarul „i-a ascuns intentionat informatia despre acel implant”.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, marturia medicului David Fournier va fi utilizata ca proba in procesul intentat de Katherine Jackson.

Mama celebrului cantaret considera ca directorii companiei AEG Live, organizatoarea seriei de 50 de concerte din seria „This Is It” pe care starul urma sa le sustina la Londra incepand din iulie 2009, au dat dovada de neglijenta, ignorand problemele de sanatate grave cu care se confrunta fiul ei.

Katherine Jackson ii considera pe directorii companiei AEG Live responsabili pentru angajarea lui Conrad Murray, medicul condamnat pentru omucidere involuntara si gasit vinovat de decesul fiului ei, in iunie 2009.
Comentarii
  • Bagati-va un implant in creierele alea TIMPITE ale voastre, MIZERABILILOR, ca poate vi le mai limpezeste !! Sa va dea D-ZEU inapoi toti MUNTII de MIZERII pe care i-ati aruncat si inca ii mai aruncati acestui INGER !! NEMERNICIA voastra este CUTREMURATOARE , dar si Judecata Divina care va asteapta pentru MUNTII de MIZERII pe care i le-ati aruncat vreme de decenii acestui INGER!! De-acum, mestecati in RAHAT saptamani intregi , si copiati-l unii de la altii daca vi l-a IMPLANTAT in capete presa SATANICA !!

Adauga un comentariu