Magazin

Stefan Banica Jr. nu comenteaza gestul penibil al sotiei lui. Vezi ce spune psihologul!

Publicat: 27 iun. 2012
1
La Gala Premiilor Vip din acest an Andreea Marin a avut o reactie neasteptata. Aceasta a confruntat-o pe Adriana Nicolae intreband-o in fata spectatorilor si a telespectatorilor daca este adevarat ca Stefan Banica Jr. este tatal copilului ei.
Contactat de jurnalistii Adevarul, sotul vedetei a refuzat sa comenteze gestul Andreei. El a precizat doar ca exista un proces care se deruleaza in acest sens. Nici Andreea Marin Banica, nici Adriana Nicolae nu au putut fi contactate pentru a comenta cele intamplate.
Pe de alta parte, psihologul Keren Rosner sustine ca „reactia Andreei Marin a venit probabil din nevoia de a lamuri situatia in fata opiniei publice, vedeta fiind convinsa de faptul ca un astfel de gest va fi puternic mediatizat. Este posibil ca declaratiile date de Adriana Nicolae la momentul respectiv sa reprezinte un episod care a marcat-o pe Andreea Marin suficient de mult incat a dorit sa lamureasca acesta problema”.
Specialistul a precizat si faptul ca o alta explicatie a gestului ar putea fi avertizarea celor care intentioneaza sa o atace an orice fel.
„Andreea este o persoana foarte atenta cu imaginea sa, o persoana pasionala in tot ceea ce o priveste. Ca o explicatie secundara a gestului este posibil sa existe la mijloc si o tendinta de a o umili, sau macar de a o pune la punct pe domnisoara in cauza. Poate fi si un avertisment pentru oricine ar vrea sa incerce pe viitor sa ii atace imaginea sau familia, pentru persoanele care doresc sa ii stirbeasca prestigiul construit in atatia ani”, a adaugat Keren.

sursa: adevarul.ro 
Comentarii
  • Chiar nici „jurnalistii” nu stiu sa scrie corect gramatical ? Sau toata lumea s-a „bucurestinizat” de tot, invatand limba romana pe Taraf TV …

Adauga un comentariu