National

Statul Islamic sustine ca a executat cinci spioni britanici: Va vom ucide la voi acasa!

Publicat: 03 ian. 2016
1

Gruparea terorista Statul Islamic (ISIL/Daesh) a facut publica o noua inregistrare in care pretinde ca a executat cinci spioni britanici si in care premierul David Cameron este amenintat pentru ca Marea Britanie s-a implicat in campania militara din Siria.

Imaginile par a fi surprinse in Raqqa, fieful jihadistilor. In inregistrarea video, cinci barbati, imbracati in haine portocalii, sustin ca sunt spioni in numele serviciilor de securitate din Marea Britanie, relateaza The Independent.

Citeste si Statul Islamic, creat de Hillary Clinton si Barack Obama – VIDEO

Ulterior, in filmul de zece minute, barbatii apar in genunchi in fata a cinci calai. Un jihadist care vorbeste cu accent britanic le spune ca au fost „abandonati” de guvernul britanic.

Teroristul spune ca „acesta este un mesaj pentru David Cameron,” pe care il descrie ca un „imbecil” si un „sclav al Casei Albe”.

Militantul il compara pe premierul britanic cu predecesorii sai „aroganti si nechibzuiti”, Gordon Brown si Tony Blair, si adauga: „voi si copiii vostri veti plati pentru faptele voastre”.

Citeste si Afacerile cu petrol ale Turciei cu Statul Islamic – Acuzatiile lui Putin, confirmate din Siria

Videoclipul, a carui autenticitate nu a fost confirmata, se incheie cu imagini care anunta o executie viitoare.

Un copil imbracat in uniforma militara, care vorbeste cu accent britanic, poate fi auzit cum spune: „Ii vom ucide la ei acasa”.
Adauga un comentariu