Local

Statiile pentru calatori din Nicolina vor fi mutate in alte zone

Publicat: 07 nov. 2013
1

Incepand de saptamâna viitoare, microbuzele care fac legatura cu alte localitati din judet nu vor mai stationa pe bulevard pentru îmbarcarea si debarcarea calatorilor. Pentru a fluidiza traficul în zona, Comisia de Circulatie a municipalitatii a decis mutarea statiilor de transport judetean din preajma Pietei Nicolina pe strada Mitropolit Varlaam.

In paralel, la lucrarile pe tronsonul de sub pasajul Nicolina si pâna la intersectia cu bulevardul Socola a fost definitivata sapatura si au fost turnate straturile de balast si asfaltul pentru liniile noi de tramvai.

„Microbuzele care fac legatura cu localitatile din judet nu vor mai stationa pe bulevard, ci pe strada Mitropolit Varlaam, în spatele pozitiei actuale a statiei. Lucrarile de înlocuire a caii de rulare a tramvaielor avanseaza pe bulevardul Nicolae Iorga. Partial, de la sediul Vamii si pâna în dreptul intrarii fostului Bazar, sinele au fost deja montate pe pozitii, în acest moment lucrându-se la amplasarea sistemului de absorbtie a trepidatiilor”, a precizat Sebastian Buraga, purtator de cuvant la Primaria Iasi.
Adauga un comentariu