National

Statele Unite: O judecatoare din Kentucky si-a cerut scuze fata de o femeie adusa la bara. Vezi de ce

Publicat: 31 iul. 2016
1

O judecatoare din Louisville, Kentucky, s-a declarat revoltata dupa ce o puscarie locala i-a adus in instanta o femeie care nu purta pantaloni. De asemenea, inculpata a spus ca cei de la penitenciar au refuzat sa ii dea orice fel de produse de igiena, informeaza rt.com.

Femeia a fost adusa in fata judecatoarei dupa ce a fost tinuta 3 zile in custodie, purtand doar un tricou lung care ii acoperea sortul, ceea ce facea sa para a nu avea nimic pe dedesupt.

Cand avocatul femeii pe judecatoare Amber Wolf, aceasta a fost de-a dreptul revoltata: „Ma scuzati? Este revoltator. Acest lucru e real?”, si a telefonat directorului pentru corectii cerandu-i explicatii pentru ce se intample si afirmand ca nu ii va pemite plasarea inapoi a femeii dupa grate pana nu va primi toate cele necesare.

Un purtator de cuvant al penitenciarului a precizat ca femeia nu era de destul timp in custodie pentru a primi o costumatie clasica purtata de detinuti si e ceva comun ca in primele 72 de ore inculpatii sa ramana in hainele in care au fost arestati.

Judecatoarea i-a cerut scuze femeii pentru felul in care a fost tratata spunandu-i ca „asa ceva nu este normal”. „Nu am vazut niciodata sa se intample asa ceva. Este complet inuman si de neacceptat. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva”, a mai completat magistratul.

Desi initial a fost condamnata la 75 de zile dupa gratii, judecatoarea i-a schimbat sentinta in amenda de 100 de dolari.
Adauga un comentariu