Actualitate

Start oficial in competitia Iasi Cultural Trophy by Cotnari-FOTO,VIDEO

Publicat: 02 oct. 2015

Astazi, de la ora 18.30, in fata Primariei Iasi, a fost dat startul oficial la Iasi Cultural Trophy by Cotnari, o competitie automobilistica pentru amatori, care are ca scop promovarea obiectivelor culturale si turistice ale orasului, în contextul candidaturii municipiului Iasi la titlul de Capitala Culturala Europeana în anul 2021. Startul oficial a fost dat de primarul Iasului, Mihai Chirica, cel care va si parcurge tot traseul de la Iasi Cultural Trophy by Cotnari, alaturi de copilotul Dan Iamandi, nimeni altul decat seful ISU Iasi.

Prin aceasta actiune a clubului sportiv XS Motorsport Iasi, organizator al competitiei automobilistice “Raliul Iasului” si campion la organizare în cadrul Campionatului National de Raliuri în anii 2014 – 2015, se doreste responsabilizarea participantilor la traficul urban si obisnuirea acestora cu elementele tehnice ale unui raliu care implica portiuni cronometrate si segmente de drum în care trebuie respectate cu strictete toate regulile de circulatie. Nerespectarea acestora duce la penalizari sau excluderea din competitie, dupa caz.

Acest concurs se va desfasura pe durata a doua zile. Sambata, 3 octombrie, începand cu ora 9.00, echipajele vor lua startul în competitie din fata Palatului Culturii, de la ora 13.00, concursul continua în parcarea ERA Shopping Park, unde va avea loc proba superspeciala. Ziua de sambata se termina cu festivitatea de premiere, în cadrul Atrium ERA Shopping Park, la ora 19.00.

Sambata – 3 Octombrie

ora 09.00 – Palatul Culturii startul în competitie la interval de 1 minut
ora 13.00 – Proba SuperSpeciala în parcarea ERA
ora 19.00 – Festivitatea de premiere în Atrium ERA Shopping Park
Adauga un comentariu