Eveniment-Social

START la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Sute de candidati au luat parte la primele probe

Publicat: 16 aug. 2016
1

Emotii pentru absolventii de clasa a XII-a. Ieri, 16 august 2016, a demarat sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Astfel, la prima proba a testului de maturitate (de evaluare a competentelor lingvistice in Limba romana – n.r.) au luat parte peste opt sute de liceeni. Acestia nu au primit note, ci calificative. Urmeaza ca pana vineri, 19 august, candidatii sa sustina si evaluari ale competentelor lingvistice intr-o limba straina, respectiv a celor digitale.

Citeste si : Un absolvent de liceu din Iasi a fost la un pas sa RATEZE ADMITEREA in Marea Britanie din cauza erorii la proba de fizica – FOTO,VIDEO

Citeste si : Ei sunt elevii din Iasi care au luat 10 la Bacalaureat

De precizat ca, numarul de candidati înscrisi în judetul Iasi este de 1.262, din care 850 din promotia curenta si 412 din promotii anterioare. Urmeaza ca in zilele de 22, 24 si 26 august sa aiba loc tezele scrise. Pentru acestea au fost organizate patru centre de examen: Liceul Tehnologic Petru Poni – municipiul Iasi, Liceul Teoretic Ion Neculce din orasul Targu Frumos, Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir si Colegiul Tehnic de Transporturi si Constructii, ambele din orasul Iasi. Tezele vor fi evaluate în alte judete.

Citeste si : BACALAUREAT. S-au afisat rezultatele, inainte de contestatii

Citeste si : OFICIAL. Iata ce note au luat elevii ieseni la Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor
Adauga un comentariu