Eveniment-Social

Sport, lectura si relaxare cu Biblioteca Judeteana din Iasi

Publicat: 09 aug. 2016
1
Biblioteca Judeteana Gheorghe Asachi” din Iasi, va invita in fiecare joi a lunii august, de la ora 16:00, la sesiunile de lectura, sport si relaxare din cadrul proiectului de vacanta „Biblioteca de sport„. Proiectul initiat de Biblioteca Judeteana Iasi este implementat in parteneriat cu Centrul Diecezan Caritas Iasi prin Centrul de Resurse pentru Familii si Clubul Sportiv Master San din Iasi.
Scopul proiectului este de a experimenta noi instrumente eficiente pentru dezvoltarea si practicarea sportului ca metoda de incluziune sociala prin lectura. Pe scurt: participantii isi vor alege cartea preferata din lista de titluri propusa, se vor gandi la un cuvant-cheie definitoriu, iar in ziua activitatii vor sustine public un discurs de promovare a lecturii indiferent de forma creatiei literare. Persoanele inscrise vor mentiona si sportul preferat si in ziua pentru care au optat, vor avea asupra lor cartea preferata, un prosop, apa si echipamentul sportiv, pentru ca, in partea a doua a activitatii, vor participa la sesiuni sportive (aerobic, fitness, arte martiale etc.) indrumati de instructori si maestri in sport, Mariana si Ionut Parju de la Clubul Sportiv Master San din Iasi.

Vezi si Expozitie de fotografie in Copou – FOTO 

Cu aceasta ocazie, Sectia de Imprumut Carte pentru Adulti a organizat expozitia tematica de carte „Biblioteca de Sport” si a alcatuit o lista cu cele mai solicitate titluri ale verii. Inscrierile se pot face pentru toate sesiunile sau saptamanal la sediul bibliotecii (Bulevardul Stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), pe pagina de Facebook, cat si prin partenerii din proiect. Toti participantii (de la prescolari… la pensionari) vor primi diplome, permise gratuite de intrare in biblioteca, iar primii inscrisi vor primi vouchere de la partenerii proiectului. Participarea este gratuita!Adauga un comentariu