Eveniment-Social

Spectacole caritabile la Biblioteca Centrala Iasi

Publicat: 03 dec. 2015
1
Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” (BCU) Iasi va fi in aceasta perioada gazda unor evenimente caritabile ce isi propun sa aduca bucurie celor mici. Astfel, Asociatia „Surasul Albastru” si Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII), in colaborare cu Facultatea de Informatica Iasi va asteapta sa le fiti alaturi la evenimentele ce vor avea loc in Aula BCU Iasi.
Copiii de la Asociatia „Surasul Albastru” va asteapta sambata, 5 decembrie, de la ora 16:00, in Aula BCU Iasi, la concertul caritabil „Poveste de Mos Nicolae”! Copiii diagnosticati cu Tulburari din Spectrul Autist au nevoie de sprijin! Pe scena vor urca soprana Diana Bucur si pianista Ionela Butu, Corul de Copii al Operei Nationale Romane Iasi, Corul de camera VOX ART’IS, tinerii talentati de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila” si copiii de la Scoala Populara de Arta. Biletele costa 20 de lei si pot fi achizitionate de la sediul Asociatiei „Surasul Albastru”, aflat pe Aleea Sucidava 6, in fostul punct termic. De asemenea, biletele pot fi rezervate prin e-mail, la adresa [email protected], la telefon 0756.700.764 sau pot fi achizitionate in ziua concertului. Donatii se pot face in contul IBAN RO31BRDE240SV04984172400 BRD IASI.
Balul de Caritate „Craciun din inima de student” este un proiect indragit initiat de Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII) in colaborare cu Facultatea de Informatica Iasi. Echipa studentilor ieseni continua traditia inceputa in 2003, iar cu editia din acest an ASII doreste sa ofere un Craciun mai bun copiilor de la Centrul de Zi „Sfantul Nicolae”, din comuna Andrieseni, fiind vorba de 27 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Evenimentul va avea loc luni, 7 decembrie, incepand cu ora 18:00. Prin intermediul Balului de Caritate se va organiza o strangere de fonduri cu ajutorul unei licitatii de produse hand-made locale, obiecte donate de Anticariatul Grumazescu, dar si prin incheierea de parteneriate cu companii ce doresc sa ii ajute pe micuti. Pe scena vor urca trupele Odyssey si Aproape Unplugged si trupa de teatru „Suntem celebri”. Pretul biletului este 10 lei si poate fi cumparat din holul de la parterul Facultatii de Informatica (Corpul C al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi).
Tags:Adauga un comentariu