Eveniment-Social

Spectacol caritabil la Ateneu pentru o fetita care nu poate merge

Publicat: 25 ian. 2012
1

Ateneul Tatarasi, în parteneriat cu Asociatia Surâs de Copil si cu sprijinul primariei, organizeaza spectacolul caritabil „Înca un pas…”. Acesta vine în sprijinul Deliei Andreea Tobol, o fetita in vârsta de 8 ani, din Iasi, care sufera de chist arahnoidian de fosa posterioara. Diagnosticul atrage dupa sine imposibilitatea de a merge si probleme de vedere si vorbire. „Pâna în prezent, Delia a urmat numeroase tratamente prin medicatie si kinetoterapie, având rezultate îmbucuratoare si, tocmai de aceea, are nevoie de dumneavoastra pentru a continua tratamentul si a reusi sa faca primii pasi”, a declarat Radu Tobol, tatal Deliei.

Primii care si-au exprimat dorinta de a o ajuta pe Delia au fost artistii ieseni, care vor urca pe scena Ateneului în ziua spectacolului. Acesta va fi încununat cu acordurile de muzica populara ale binecunoscutei interprete Claudia Martinica, împreuna cu Ansamblul Doina Carpatilor, condus de maestrul coregraf Petre Susu. Pe scena vor mai evolua Ansamblul Coconite, condus de Lavinia Raileanu, Grupul de Elevi „Mandolina”, trupa de teatru „Idiot” si solistele de muzica usoara Alexandra Puscasu si Maria Paulet.

Spectacolul „Înca un pas…” va avea loc duminica, 12 februarie, începând cu ora 18.30, în Sala Mare a Ateneului Tatarasi. Taxa de intrare este de 20 de lei.

Conturile in care pot fi depuse donatiile sunt:
Cont lei        RO77 RZBR 0000 0600 0513 0889
Cont euro     RO45 RZBR 0000 0600 1399 4840
Persoana de contact: Radu Tobol (tel: 0743/822.635, 0769/796.005, e-mail : [email protected])
Comentarii
  • mai bine ne abtinem comentariile daca nu avem nimic bun de spus… daca e sa fim rautaciosi , mai mare e handicapul celui care nu „vede” din nefericire, este regretabil ca avem pe ici pe colo cate o bestie in societate care „vede” un inger fara nici o vina cu aripa franta, si in loc sa ajute sau macar sa taca, scoate asemenea ineptii din adnacurile iadului din sufletul ei negru!!!!!!!! si CORECTIE: o persoana care are o problema de sanatatese numeste: „PERSOANA CU DIZABILITATI”, SAU „PERSOANA CU HANDICAP” scuze pentru directia necenzurata folosita!!!!!!

Adauga un comentariu