Eveniment-Social

Spectacol al Filarmonicii, concurs de frumusete pentru copii si concert Lora & Friends la Palas Mall

Publicat: 19 dec. 2013
1
In weekend-ul premergator Craciunului, iesenii si nu numai sunt asteptati la cumparaturi in ansamblul urbanistic Palas si sa se delecteze cu evenimentele deosebite pregatite: concert Lora & Friends, concurs de frumusete pentru prichindei, colinde, spectacol al Filarmonicii Iasi, targuri de cadouri si proiectie 3D pe Palatul Culturii.
Vineri, 20 decembrie, traditionalele cantece de iarna vor rasuna in Atriumul Palas Mall, de la ora 13:00 si vor continua pana seara tarziu. Printre cei care vor incanta audienta se numara copiii de la Fanfara Rotaria si elevii Colegiului National de Arta „Octav Bancila”. De la ora 18:00, cei mici sunt asteptati la spectacolul „Lumea jucariilor de Craciun”, cu personaje din povesti si cu Mos Craciun.
Publicul este invitat sa asculte cele mai frumoase colinde si sambata, 21 decembrie, de la ora 12.00. Filarmonica de Stat „Moldova” Iasi a pregatit un concert de Craciun, ai carui protagonisti vor fi Adrian Petrescu, dirijor si solist, Ciprian Ciotlos, la orga, si grupul coral de copii de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”. Spectacolul va avea loc in Atriumul Palas Mall, de la ora 19:00.
Si in aceasta duminica, cei mici vor avea parte de o intalnire cu lumea fascinanta a povestilor. Reprezentatia de teatru cu papusi va incepe la ora 11:00, la scena din Atrium. Tot in ultima zi a saptamanii, de la ora 12:00, in Atrium, cei mai frumosi si isteti prichindei se vor intrece pentru titlul de „Miss si Mister First Piticot”. Evenimentul, organizat de FirstModels, este singurul concurs de frumusete din tara dedicat celor mici, competitie la care pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani.
De la ora 14:00 este programat spectacolul „Craciun de Poveste”, cu dansuri, reprezentatii de balet si multe colinde. Doua ore mai tarziu, „Lumea jucariilor de Craciun” invadeaza din nou Atriumul Palas Mall. Copii cu voci exceptionale, care s-au remarcat la emisiuni TV de descoperire de talente, vor urca pe scena, in cadrul spectacolului „Craciunul Jucariilor”, care va incepe la ora 18:00. Dya, Alexia Urtoi, Alexo, Theo Rose, Diana Vartolomei, Teodora Sava, Daria Bahrin, Denis Midone si Mara Paparau sunt cei care vor canta in cadrul evenimentului, iar la final, Lora va sustine un recital.
Publicul este invitat sa doneze o jucarie sau o hainuta pentru copii, care vor ajunge la prichindei aflati in situatii speciale. Prichindeii se pot intalni cu Mos Craciun in fiecare dupa-amiaza la Palas Mall, pana pe 22 decembrie 2013 inclusiv. Simpaticul batranel va fi prezent in intervalul orar 17:00 – 21:00, la jiltul de la bradul din Atrium. Pana luni, 23 decembrie inclusiv, in zona Hervis Sports din Palas Mall va avea loc Targul Cadourilor Handmade. Daruri la fel de speciale mai pot fi gasite la Atelierul Artistului, de la etajul intai al Atriumului. Vizitatorii ansamblului Palas sunt invitati sa se bucure de spectacolul de lumina si culoare oferit de proiectia 3D pe Palatul Culturii „Poveste de Craciun”. Pana pe 23 decembrie, impresionantul show 3D va rula in fiecare seara, la inceputul fiecarei ore din intervalul 17:00 – 22:00.Adauga un comentariu