Local

Specialistii in instalatii dezbat la Iasi noi metode de reducere a consumului energetic – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 04 iul. 2013
Astazi are loc Conferinta Nationala cu participare internationala „Instalatii pentru constructii si economia de energie„. Evenimentul, care se desfasoara in perioada 4 – 5 iulie, este organizat de catre Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania – filiala Moldova, Universitatea Tehnica „Gh. Asachi”, facultatea de Constructii si Instalatii si compania ieseana de Constructii si Instalatii DAS.

Evenimentul este la cea de-a XXIII-a editie, aceasta avand o tematica diversificata de subiecte, pornind de la posibilitatile de realizare de cladiri ecologice, eficiente energetic, pana la gestiunea inteligenta a sistemelor pentru asigurarea confortului ambiental in cladiri si realizarea de modele si programe pentru stimularea comportamentului dinamic al cladirilor si sistemelor de instalatii pentru valorificarea energiilor regenerabile si recuperabile.

„Acesta este un eveniment traditional pe agenda manifestarilor tehnico-stiintifice, organizate de Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania. Conferinta de la Iasi si-a pastrat, de-a lungul existentei sale, statutul de promotor al progresului tehnic in domeniu”, a declarat prof.dr.ing. Theodor Mateescu, vicepresedinte a IIR, presedinte filiala Moldova.Adauga un comentariu