Local

Specialist in spargerea autoturismelor, prins de politisti

Publicat: 14 oct. 2016
1
Politistii Sectiei 3 au organizat o actiune pe linia combaterii furturilor din autoturisme. Astfel, a fost condus la sediul politiei un tânar din Iasi, banuit de comiterea acestui gen de infractiuni. În urma cercetarilor facute si în baza probatoriului, acesta a fost introdus in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Acesta este banuit ca în perioada iulie-august, a spart trei masini. Prejudiciul total de 6.650 lei a fost recuperat în proportie de 25%. Oamenii legii continua cercetarile pentru stabilirea întregii situatii de fapt.Comentarii
  • ESTE UN BOSCHETAR SI IN CUG CARE EXECUTA MASINI.NU STIU CUM SE FACE CA TOATA LUMEA STIE NUMAI CEI DIN SECTIA 6 NU.ORICUM IN ACEA SECTIE PUTE A CACAO DE LA CIOBANI AIA.

  • …..nu numai la sectia 6 din Iasi nu se aude si nu se vede nimic,sectia 3 pe Cantemir este la fel,aceeasi situatie si credca si altce sectii la fel,mai rau este ca se fac si talharii ,etc….scuze ca trebuie sa o zic dar asta este,nu vorbim nu se stie si asa se duce de papadie tara incetul cu incetul…!!

Adauga un comentariu