Local

Spaima politistilor a lovit din nou! Un agent a incasat un pumn in figura, pentru ca nu a zambit frumos

Publicat: 12 iul. 2016
1

@ Dupa ce a baut cateva beri, s-a gandit sa se ia la tranta cu oamenii legii

Luni seara, un sofer din Iasi a provocat un scandal monstru, dupa ce a consumat trei beri. Dumitru Pantaru a baut impreuna cu doi prieteni la un magazin din zona Alexandru, iar apoi a plecat la plimbare, la volan. Pentru ca mergea haotic, a fost „blitat” de un coleg in trafic, iar asta l-a scos din minti. Berea se pare ca i-a dat putere si tehnica, iar ca un adevarat boxer, s-a gandit sa-i aplice o lovitura direct in fata soferului care si-a permis sa-i faca semn in trafic.

Dupa cateva momente, la fata locului au intervenit trei politisti de la Politia Locala, si-apoi dai si lupta! Nervos din calea afara, Dumitru s-a gandit sa le demonstreze politistilor locali cat este el de puternic si a inceput sa-i adune gramada, in timp ce-si rotea mainile de parca ar fi inotat, in aer liber. Circul a continuat, insa politistii l-au dovedit si l-au incatusat. In joc au intrat in scurt timp si politistii de la Biroul Rutier, care l-au transformat pe soferul beat din boxer in cantaret, punandu-l sa sufle in aparatul alcooltest.

Dornic de afirmare, Dumitru Pantaru s-a gandit sa fie fruntas si la suflat, obtinand un rezultat onorabil, de 0.88 miligrame de alcool pur in aerul expirat. Dat fiind faptul ca aparatul a indicat o asemenea valoare, politistii l-au condus la spital, pentru a i se preleva probe biologice, insa aici a avut loc, din nou, o transformare. Dintr-un smerit, cantaret la alcooltest, Dumitru Pantaru s-a transformat din nou in boxer si i-a aplicat unui politist o lovitura zdravana in figura. Probabil, omul legii nu i-a zambit frumos, s-au nu l-a tratat ca pe un adevarat erou. Pentru performanta sa, ieseanul a fost premiat cu un dosar penal si cu doua diplome. O diploma a primit-o pentru ultraj, iar alta pentru ca a refuzat prelevarea probelor biologice.
Comentarii
Adauga un comentariu