Actualitate

Sotia lui Fenechiu, tinuta in suspans de judecatori! Mai are de asteptat!

Publicat: 09 apr. 2015
1

@ Ieri, Mariana Fenechiu a depus la dosar mai multe documente prin care a incercat sa dovedeasca faptul ca este saraca si nu are bani suficienti pentru a plati taxele de timbru @ Judecatorii vor lua o decizie pe data de 16 aprilie

Ieri, magistratii de la Judecatoria Iasi nu au putut sa ia o decizie cu privire la cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulata de catre Mariana Fenechiu, sotia fostului ministru al Transporturilor. Aceasta a sustinut ca nu are bani sa plateasca taxa de timbru in procesul in care contesta executarea bunurilor detinute alaturi de sotul sau. Astfel, a solicitat judecatorilor ca taxele aferente proceselor sa fie achitate din bugetul statului roman. Ieri, a depus la dosar mai multe documente prin care a incercat sa demonstreze ca este saraca si nu are de unde sa achite aceste taxe.

Magistratii nu au avut timp suficient sa analizeze aceste documente si sa ia o decizie. Astfel, verdictul cu privire la acordarea ajutorului public judiciar a fost stabilit pentru data de 16 aprilie 2015. Pe rolul instantelor de judecata au fost inregistrate mai multe dosare prin care Mariana Fenechiu incearca sa evite executarea. Este vorba de dosare care au ca obiect: partaj, contestatie inscriere in cartea funciara sau contestatie la executare. In cererile depuse pe rolul instantelor de judecata, Mariana Fenechiu sustine ca trebuie sa-i fie recunoscut un drept de 50 la suta din valoarea bunurilor mobile si imobile scoase la vanzare pentru ca sunt dobandite dupa ce s-a casatorit cu Relu. Aceasta a invocat in fata judecatorilor ca nu mai are venituri pentru a-si sustine familia dupa ce sotul sau a intrat la puscarie. In urma relatiei cu fostul ministru a rezultat un copil care are acum sase ani.

„Pe terenul din Aleea Teilor exista o locuinta de 343 mp si acea casa ar trebui sa-mi revina mie, deoarece am în întretinere un minor de 6 ani si nu detin alt spatiu locativ. Valoarea imobilului respectiv este de 800.000 de lei”, a declarat Mariana. In ceea ce priveste un alt teren de 2.000 mp din aceeasi zona, tot de pe Aleea Teilor, sotia lui Fenechiu sustine ca acolo au fost construite mai multe cladiri pentru petrecerea timpului liber, tot in timpul casatoriei. Valoarea acestor constructii pentru losir, hobbyuri si sport este de 100.000 lei. Jumatate din aceasta suma trebuie sa-i revina ei. Peste toate acestea, Mariana Fenechiu vrea ca si autoturismul marca BMW X6 sa fie impartit in mod corect. Valoarea lui este de 30.000 euro si vrea ca Relu Fenechiu sa-i plateasca o suma care sa echivaleze cu jumatate din valoarea mentionata. In acest context, a sustinut ca nu mai are bani sa-si intretina copilul de sase ani si nu-l mai poate sprijini la facultate pe celalalt baiat din prima casatorie a lui Relu Fenechiu.
Adauga un comentariu