National

Sorin Ovidiu Vintu se dezlantuie: Mesaj dur din puscarie pentru jurnalisti si politicieni

Publicat: 31 iul. 2016
1

Din spatele gratiilor, afaceristul Sorin Ovidiu Vintu isi cere iertare. O face insa intr-un mod ironic, prin care lasa sa se inteleaga ca mai are multe de spus si ca multi vor avea probleme daca va incepe sa vorbeasca.

SOV spune ca a recunoscut in fata procurorilor toate acuzatiile din dosarul in care este anchetat Bogdan Olteanu, dupa care lanseaza un atac dur la jurnalistii pe care i-a platit si la politicienii despre care detine informatii compromitatoare.

„Imi cer iertare!

Imi cer scuze ca, in ciuda extraselor de cont si a viramentelor prezentate in denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu, nu am avut barbatia sa neg evidentele si am admis ca firmele si conturile imi apartin.

Imi cer scuze ca, in ciuda declaratiilor a patru martori conform carora Bogdan Olteanu m-a vizitat in Delta, nu am avut barbatia sa neg in fata procurorilor acest lucru.

Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creandu-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel incat razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari in masa a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice si cu bale la guri; evident ca nu ma refer la toti.

Ultimii de la care imi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut barbatia sa-i devoalez, lasandu-i sa se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niste false calauze pentru o masa uriasa, indobitocita si dornica de sange.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renuntare, este doar punerea la punct a celor ce si-au permis, fara sa ma cunoasca sau fara sa cunoasca ce s-a intamplat cu adevarat, sa emita judecati de valoare asupra mea”, scrie SOV pe Facebook.
Adauga un comentariu