Magazin

Sorin Ovidiu Vantu REFUZA sa se opereze si sa faca tratament!

Publicat: 29 ian. 2015
1
Starea de sanatate a lui Sorin Ovidiu Vantu se agraveaza pe zi ce trece. Omul de afaceri sufera de cancer pulmonar si refuza momentan sa se opereze ori sa faca tratament, temandu-se ca va ajunge o leguma. A avut o viata de poveste si a reusit sa se transforme dintr-un tanar cu venituri medii, intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Insa, din 2009, Sorin Ovidiu Vantu a fost implicat in diferite dosare penale, iar ultimii doi ani si i-a petrecut mai mult prin tribunale.

Citeste si: Sorin Ovidiu Vantu, CHEMAT la Parchet

Pe data de 19 noiembrie 2014, afaceristul a fost eliberat conditionat, dupa ce avocatii sai au motivat ca SOV „a executat doua treimi din pedeapsa, a demonstrat ca isi regreta fapta si ca este dispus sa se indrepte”. Magistratii au aprobat cererea formulata dupa ce la dosar au fost depuse si acte medicale care dovedeau faptul ca milionarul sufera de cancer pulmonar. O comisie medicala l-a diagnosticat pe Sorin Ovidiu Vantu cu „formatiune tumorala pulmonara LSS excavata” si i-au sugerat sa se opereze de urgenta. Omul de afaceri refuza, insa, sa se opereze si sa faca tramanent cu citostatice, fapt care i-a alarmat pe cei din jur.Comentarii
  • Talhrul, escrocul asta lasat s-a moara in chinuri. La cit a jefuit si la cit a inselat acest ordinar, cotonog nenorocit nu merita sa traiasca!

Adauga un comentariu