Magazin

Sorin Ovidiu Vantu, mesaj pentru GENERATIA FACEBOOK

Publicat: 11 dec. 2014
1

Sorin Ovidiu Vantu, recent eliberat din inchisoare, a transmis un mesaj extrem de dur pe Facebook tinerilor care s-au mobilizat pe reteaua de socializare si au iesit la vot, la alegerile prezidentiale, numindu-i “prosti” si “fraieri”. “Smecherii suntem noi. Noi suntem combinatorii”, transmite arogant SOV generatiei Facebook.

Sorin Ovidiu Vantu a postat pe contul sau un video in care isi incepe “pledoaria” cu constatarea ca este injurat mai putin si ca s-a epuizat toata gama de injuraturi, drept pentru care a decis: “Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va mai dau eu alte motive sa o faceti in continuare”.

“Sunteti niste prosti, fraieri in toata puterea cuvantului. Smecherii suntem noi, degeaba ne injurati, nu ne pasa. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceti voi, aspiram noi. (…) Daca votul tau ar contat, fii convins ca nu ti-am da voie sa votezi. Nu faci altceva decat sa ne schimbi pe unii cu altii.

Noi suntem combinatorii, aia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relatii si colo, si colo, oricum facem bani. Voi ce faceti? Generatia n-am! Nu aveti absolut nimic! Nu aveti casa, nu aveti masina. Ba, nici curve nu aveti! Trebuie sa plecati din tara! Astfel raman mai putini muncitori care sa produca bani pe care noi sa-i luam. Vreti sa ne schimbati pe noi? Aveti o singura sansa. Schimbati sistemul politic. Altfel, veti continua sa fiti slugile noastre in continuare”, spune Sorin Ovidiu Vintu, in clipul postat pe reteaua de socializare.

Vezi aici inregistrarea video

.
Adauga un comentariu