National

Sorin Oprescu a facut prima declaratie dupa afisarea exit-poll-urilor

Publicat: 10 iun. 2012
1

Sorin Oprescu a obtinut al doilea mandat de primar general al municipiului Bucuresti, cu 64,11%, iar candidatii USL au castigat cinci sectoare ale Capitalei, in timp ce Neculai Ontanu (UNPR) ramane primarul Sectorului 2, potrivit exit-poll-ului CURS.

„Vreau sa va multumesc tuturor, mai ales bucurestenilor care m-au votat! Ati demonstrat azi ca se poate, ati iesit mai multi la vot astazi. Vocea voastra se aude in toata tara si sunt mandru de increderea pe care mi-o acordati. Va voi arata cat de mult inseamna pentru mine aceasta incredere. Va promit ca nu o sa va dezamagesc, o sa fiti mandri de Bucuresti, un oras in care traim. Voi fi primarul tuturor bucurestenilor, nu doar al celor care m-au votat.

Veti vedea ca voi prelua mereu ideile bune pe care toti le-au propus. Impreuna am facut pasi importanti in acesti patru ani de zile, dar trebuie sa acceleram acest lucru. Am ca argument vointa bucurestenilor, va multumesc tuturor, este victoria dvs. Trebuie sa fim sprijiniti de toti care locuiesc aici, in Bucuresti, de echipa de tineri pe care ma bazez si carora le multumesc. Avem ambitia de a face din Bucuresti o mare capitala europeana, de a gandi si realiza proiecte mari pentru noi.

M-ati investit cu incredere iar eu o sa va raspund la fel: este o onoare pentru mine sa fiu primarul bucurestenilor! Va garantez ca voi ramane acelasi primar independent, dependent de voi!”, a declarat primarul Sorin Oprescu, care a castigat un nou mandat.
Adauga un comentariu