National

Sondajul care-i strica vacanta lui Iohannis. Lovitura de la Crin

Publicat: 17 aug. 2016
1

Un sondaj intern al PNL arata adevarata catastrofa din PNL. Cei mai vocali lideri NU sunt doriti si nu sunt vazuti cu ochi buni chiar de electoratul PNL.

Potrivit acestui studiu in cadrul electoratului declarat liberal din Bucuresti, actualii lideri ai PNL nu sunt deloc binevazuti si cer revenirea de urgenta in fruntea partidului a lui Crin Antonescu, singurul care ar fi capabil sa redreseze cat de cat situatia electorala a partidului.

42% din electoratul PNL din Capitala sustin ca senatorul Crin Antonescu ar trebui de urgenta sa revina in fruntea partidului, in timp ce 30% sustin ca solutia nu e buna, iar 28% nu raspund sau nu au nici o parere despre acest subiect.

Surpriza acestui studiu e ca profesorul Vlad Nistor, deputat PNL de Sectorul 1 are o favorabilitate de peste 40% in randul liberalilor, in timp ce deschizatorii de liste de la Senat si Camera Deputatilor, Catalin Predoiu respectiv Adriana Saftoiu stau foarte prost.

Catalin Predoiu este vazut ca principalul vinovat pentru pierderea alegerilor in mod catastrofal la Bucuresti si are o favorabilitate de sub 20%, in timp ce Adriana Saftoiu se afla la doar un punct in spatele lui Predoiu, vazuta ca prea apropiata de fostul ei sef de la Cotroceni.
Adauga un comentariu