Eveniment-Social

Solutii moderne de amenajare, la Festivalul Casei din Palas Mall

Publicat: 07 apr. 2016
1
In acest week-end, la Palas Mall se va desfasura Festivalul Casei, targul dedicat celor care vor sa isi aranjeze, decoreze sau modernizeze locuinta. De joi pana duminica, in perioada 7 – 10 aprilie 2016, in Atriumul Palas Mall se va desfasura Festivalul Casei. Evenimentul este platforma ideala pentru cei care sunt in cautarea unor solutii profesioniste in materie de constructie, amenajare sau decorare. Expozantii din domenii variate isi vor prezenta serviciile, produsele si ofertele, venind in sprijinul celor care isi doresc o locuinta primitoare. 
Vizitatorii Festivalului Casei vor putea alege mobilier de interior si exterior, placari ceramice, tapet, parchet, obiecte sanitare, draperii, perdele, decoratiuni, piscine si multe altele. De asemenea, vor primi consultanta si vor afla care sunt noile tendinte in materie de culori si texturi pentru peretii interiori si exteriori, tipuri de amenajari peisagistice, solutiile economice de iluminat si cum poti filtra apa pentru sanatatea intregii familii. De asemenea, cei pentru care siguranta caminului este importanta vor putea alege servicii de paza si securitate, dar si pachete de asigurari pentru locuinte.  
Festivalul Casei din Atriumul Palas Mall va oferi publicului, intr-un singur loc, materiale, produse, servicii, tehnologii, profesionissti si informattii care sa ajute in definirea unui ambient placut si comod, acasa sau la birou. Duminica, prichindeii sunt asteptati la intalnirea cu personajele din povesti. De la ora 11.00, in zona Intersport, copiii sunt invitatii speciali ai teatrului de papusi. Tot in ultima zi a saptamanii, de la ora 18.00, clientii veniti la cumparaturi in Palas Mall vor fi incantati cu un recital la pian. Adauga un comentariu