Magazin

Solistul trupei Fly Project, arestat in Rusia

Publicat: 25 iun. 2012
1
Aflati intr-un turneu in Rusia Tudor Ionescu, solistul formatiei Fly Project a avut parte de o experienta mai putin fericita.
Din cauza unei confuzii legate de viza artistului autoritatile din orasul Rostov l-au arestat pe acesta timp de aproape 10 ore, pentru ca atat le-a luat sa ii verifice cantaretului actele.
„Nu pot sa cred: ne aflam la sectia de politie din aeroportul Rostov si nu ne lasa sa intram in Rusia! Ce inseamna asta?! Nu pot sa cred cata imbecilitate e in vama asta! Rusii de aici care spun despre rusii de la consulatul lor din Romania ca sunt prosti… Nu ne lasa pentru ca astia de aici de la vama spun despre viza noastra ca nu e valabila, iar rusii de la consulatul din Romania spun ca e buna. Totodata, astia de aici ii fac pe ai lor din Romania imbecili si incompetenti. Nu mai este cazul de spaga pentru ca am sunat deja la Kremlin si cred ca li se cam complica treburile. Doar la mine sunt probleme. Crede-ma ca nu vor nici o spaguta. Am intors problema pe toate partile si nu este cazul. Stam de trei ore din cauza ca sunt imbecili si nu se inteleg intre ei asupra unor vize!”, a spus Vlad, potrivit Click.ro.
Fly Project ar fi trebuit sa cante in Piata Culturii din Rostov dupa-amiaza, dar concertul a fost amanat mai multe ore din cauza acestui incident.Adauga un comentariu