Actualitate

SOLIDARITATE! Studentul din Iasi, injunghiat in camera de camin, are nevoie de ajutor – FOTO

Publicat: 11 nov. 2015
1

Casian Harpa, studentul injunghiat de un coleg, in urma unui scandal izbucnit spontan in camera caminului C4 unde erau cazati, se afla in stare grava la ATI, la Spitalul Sfantul Spiridon, dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale. Prietenii studentului spun ca familia acestuia este disperata, intrucat parintii nu dispun de banii necesari pentru medicamente si alte cheltuieli necesare pe toata perioada spitalizarii. In acest sens, la standul Ligii Studentilor Economisti din cadrul Universitatii Cuza (UAIC), la intrarea in corpul B, studentii si iesenii pot face donatii, in intervalul 10:00 – 16:00. Banii vor fi preluati de studentul Andrei Cernat, care va preda sumele parintilor. Iesenii, solidari cu tragedia din Club Colectiv, pot manifesta aceeasi atitudine si fata de studentul injunghiat, dupa ce au dovedit ca se pot mobiliza cand au luat cu asalt Centrul de Transfuzii, pentru a dona sange sau cand au iesit in strada zile in sir si au aprins lumanari pentru mortii din club. (Foto Facebook Esti din Iasi daca…)

Vezi si EXCLUSIV. El este studentul grav ranit in caminul UAIC – UPDATE FOTO
Comentarii
 • Daca e student ar tb sa fie si asigurat din punct de vedere medical. Deci toate costurile trebuie sa fie suportate de statul roman. Daca esti asigurat medical ar tb sa nu vii cu bani de acasa, altfel degeaba platim asigurari medicale.

  In cazul transplantului de sange se poate face o campanie de donatie daca este necesar.

  Pentru restul celor necesare ar trebui ca acest caz sa ajunga in atentia Bucurestiului, daca Iasul nu are capacitate de rezolvare.

  In ceea ce priveste cazul Colectiv, „revolutia” de dupa, nu a rezolvat nimic. Flacara s-a stins asa cum s-a aprins desi numarul victimelor va creste. In Parlament tot aceeasi corupti sunt, Piedone a fost eliberat, altii probabil asteapta sa fie eliberati.

 • Doamne ajuta sa se faca bine! Probabil e un martor cheie in acest incident. Tatal tanarului din Roman sustine ca al lui copil e nevinovat.

  Doar acest tanar pe patul de spital aflat poate spune cu exactitate ce s-a intamplat.

  Sa-i dam o mana de ajutor daca e nevoie cel putin la nivelul transplantului de sange.

Adauga un comentariu