Bursa Barfelor

Soferul primarului, mai tare ca directorii

Publicat: 22 feb. 2010
1

La final de rubricuta, una scurta despre unul dintre sclavii bremarelui Gigi Ciqita. Spun babele barfitoare ca soferul-sef al bremarelui, un tip pe nume Pisca, este intr-o continua ascensiune. Mai nou, lui Pisca i se pregateste un nou post de sef, desi abia a fost promovat. In plus, jupanul si-a tras un teren pe Bucium si, bineinteles, asa cum ii sta bine soferului, si-a tras sofer. Unul dintre soferii bremariei are grija de urmasul lui Pisca, pe care-l duce si-l aduce de la scoala. O fi Pisca chiar atat de bun si de capabil sau stie atat de multe despre bremare?




Comentarii
  • Domnilor masinile primariei ne fac concurenta. Ce nu mai incapetii de domnul Pisca? Normal ca trimite o masina a primariei, e mai mica si doar nu o sa-si uzeze Toyota RAV proprie pe strazile Iasului.
    Probabil a luat exemplu de la madam Balada ca face acest lucru de o viata. O vreme a facut transportul copilului aceste dudui chir domnul pisca. Atunci cind a lansat sloganul cu „iepurasul”. Intre timp Balada are alt slugoi care ii duce copilasul la scoala si pe ea la piata, ca alta treaba nu are. Propun primarului sa dea autorizatii de taximetrie masinilor institutiei ca fac concurenta neloiala.

  • Asta nu e tot. Madam Palaga asta care se crede o mare DOAMNA, care a fost fata in casa a lui SIMI si apoi mare directoare si mare japita, e de o nesimtire crunta. Mai are curajul sa deschida gura cand sta cu amantul in birou si bot in bot toata ziua si nu stie sa faca nimic. Nici o adresa nu e in stare sa faca, nici de semnat nu e in stare ii pune pe altii sa semneze in locul ei, dar e mare directoare si isi plimba copchilulde ani de zile cu masina primariei si la piata si la intalniri si peste tot. As putea scrie un roman despre ea. AVIZ amatorilor. Am sa revin cu amanunte picante draga DOAMNA.

  • B U H A H A ! La sfarsitul anului 2009, fiind cercetat in dosarul 4452/P/2009 pentru savarsirea infractiunii de „Fals in Declaratii”, teparul escroc BARBIERU ION CRISTIAN isi face domiciliu tot printr-un fals in Iasi – Fundac Gavril Muzicescu nr. 3 ! Toate bune si frumoase – zice in sinea lui escrocul – dar ceea ce nu stie el… dar va afla curand , este faptul ca in aceea cladire ponosita astazi a fiintat in trecut CENTRUL de TRIERE al DETINUTILOR Ieseni ! Se pare ca face (acest tepar) ce face – si nu scapa de ezoterismul mediului de incarcerare care il atrage pesemne ca un magnet. Nu cred ca mai este nevoie sa va reamintesc ca acest „TEPIERU” – pe numele lui adevarat BARBIERU ION CRISTIAN a inselat prin folosirea de CEC-uri si B.O.-uri fara acoperire in cont, zeci de societati comerciale. Este cunoscut ca facand echipaj cu fosta dactilografa a PARCHETULUI de pe langa TRIBUNALUL IASI – concubina ALAZAROEI CATALINA (fosta Tarnauceanu) si cu fosta sotie a reporterului IULIAN CAZACU (PRO-TV Iasi – TVR-Iasi) – numita ANCA MARIA CAZACU (fosta Ciudin). Mai nou… escrocul BARBIERU ION CRISTIAN – un turnator al arestului IPJ Iasi, face valuri incercand sa-si recupereze un rahat de bordei pe care l-a avut pe aleea Sadoveanu 28 Iasi, si confiscat de catre banca intrucat in trecut… idiotul a tras bancii respective o teapa dupa ce luase un credit, dar banca fiind mai isteata… si stiind ca de pe firma INTERMEDIAN SRL nu va putea recupera nimic… l-au executat asupra bordeiului. Idiotul de BARBIERU ION CRISTIAN – aruncat in strada, isi mai face si buletin acolo… cu fostele acte de proprietate, comitand astfel infractiunea de FALS in DECLARATII ! Actualmente este investigat de SIF Iasi pentru diferite infractiuni economice, inselaciune, fals privind identitatea, distrugere, tulburare de posesie… ssa !

Adauga un comentariu