Local

Soferii beti au luat cu asalt strazile Iasului. S-au ales cu dosare penale

Publicat: 07 oct. 2013
1
In numai doua zile, la sfarsitul saptamanii trecute, mai multi soferi din Iasi s-au ales cu dosare penale si au ramas fara permise de conducere, dupa ce au fost prinsi conducand sub influenta bauturilor alcoolice.
Astfel, la data de 5 octombrie, la ora 22:06, politisti de la Politia orasului Harlau – Compartimentul Rutier au depistat pe raza comunei Belcesti un sofer de 39 de ani, domiciliat in comuna Belcesti. Intrucat acesta emana halena alcoolica, barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul s-a ales cu dosar penal.
Tot sambata, 5 octombrie, la ora 19:45, politistii de la Sectia nr. 9 Politie Rurala Harlau, in timp ce patrulau pe raza comunei Gropnita au depistat un sofer de 45 de ani, din comuna Focuri, care conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Testul a indicat o valoare de 1.06 mg/l alcool pur in aerul expirat, barbatul alegandu-se cu dosar penal. 
La data de 6 octombrie, la ora 4:08, politistii de la Serviciul Rutier l-au depistat in trafic  pe soferul unui autoturism, care se deplasa pe DE 583, in localitatea Letcani. In urma testarii cu aparatul etilotest a razultat o alcoolemie de 0,.54 mg/l  alcool pur in aerul expirat. Pe numele barbatului a fost intocmit un dosar penal si i s-a retinut permisul de conducere.Comentarii
  • Iaşului… Paşcanului… Bucureştului… Careului… Ploieştului… Topolovenului… Feteştului… Târnăvenului… Buştenului… Urzicenului… Lupenului… Piteştului… Oneştului… Țăndăreului… Mărăşeştului… Vasluului… Negreștului… Morenului… Tecucului… Flămânzului… Dorohoului, dacă vă luaţi după analfabetul de acolo.

Adauga un comentariu