Local

Sofer beat crita la volanul unei masini cu numere false

Publicat: 26 nov. 2014
1

In seara de marti, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au oprit pentru control pe T. Narcis, de 39 ani din comuna Holboca, soferul unui autoturism care circula dinspre Bulevardul Primaverii catre Soseaua Bucium. Din verificarile efectuate s-a stabilit faptul ca placutele cu numerele de înmatriculare au fost eliberate altui autoturism, decât celui oprit în trafic, cu aceeasi marca si culoare.

Totodata, soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus apoi la spital unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea concentratiei de alcool în sânge.

„Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunilor de punere în circulatie a unui auto neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare, de catre un sofer care se afla sub influenta alcoolului. În urma continuarii verificarilor la data de 25 noiembrie 2014, T. Narcis a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere si introdus în Arestul IPJ Iasi, pentru 24 de ore”, a declarat Anca Vijiac purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Barbatul din Holboca care a condus beat o masina neinmatriculata urmeaza sa fie prezentat Parchetului cu propuneri legale.

Citeste si: ATENTIE IESENI. CFR aduce modificari in circulatia trenurilor
Adauga un comentariu